Pesediştii din Timiş, site pentru consultarea populaţiei cu privire la proiectele necesare...

Pesediştii din Timiş, site pentru consultarea populaţiei cu privire la proiectele necesare după 2016. Unde îţi poţi spune părerea

0
DISTRIBUIȚI

site timis2020

Timişenii sătui ca trecerea încă unui an să nu le aducă schimbările dorite pentru localitatea în care trăiesc au acum posibilitatea de a-şi spune părerea şi de a contribui concret la implementarea unor proiecte. Cel puţin aşa promit pesediştii din Timiş, care susţin că pentru perioada 2016 – 2020 vor să pună accent pe implementarea proiectelor dorite de cetăţeni.


În acest sens, a fost creată platforma www.timis2020.ro.

„Platforma este activă de astăzi și va fi dedicată tuturor celor care vor să se implice în viziunea de dezvoltare a județului Timiș pentru perioada 2016-2020. Credem că în 2016 se va alege o viziune de dezvoltare a județului Timiș care ar trebui să răspundă nevoilor cetățenilor, iar această platformă la va oferi oamenilor șansa la dialog atât cu ceilalți membri de pe platformă cât și cu decidenții din Consiliul Județean Timiș care pot oferi răspunsuri și pune în practică anumite idei și propuneri ale cetățenilor din județul nostru”, a declarat Alexandru Iovescu, președintele PES Activists Timiș.

Practic, noua platformă va avea mai multe secţiuni unde tinerii, şi nu numai, vor putea exprima idei de proiecte pe teme precum tineret, cultură, infrastructură sau sănătate. Nu numai atât, dar pesediştii din Timiş vor să fie siguri că află direct de la cetăţeni ce nemulţumiri şi dorinţe au şi promit vă în curând vor colinda judeţul pentru a face videoclipuri cu oameni care fie propun proiecte, fie indică zone care necesită acţiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.