Patronul de la „Îngerii Galbeni”, din nou în fața instanței. Vezi reacția...

Patronul de la „Îngerii Galbeni”, din nou în fața instanței. Vezi reacția acestuia când a ajuns la Tribunalul Timiș UPDATE 2 Decizia judecătorului FOTO

3
DISTRIBUIȚI

razvan nedelcu ingerii galbeni (2)

Tribunalul Timiș judecă în această dimineață contestația procurorilor în cazul patronului firmei „Îngerii Galbeni”, Răzvan Nedelcu.

Vă reamintim că acesta a fost reținuț de polițiști după ce a fost acuzat că a lovit cu mașina mai multe persoane într-o parcare, iar apoi a dispărut, predându-se ulterior la poliție. După ce a fost audiat, Judecătoria Timișoara a decis să-l lase în libertate sub control judiciar pe Nedelcu, iar magistrații vor judeca acum contestația depusă de procurori la această decizie.

Patronul de la „Îngerii Galbeni” a ajuns la Tribunalul Timiș cu câteva minute înainte de ora 9.30 stabilită pentru începerea procesului. Acesta a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor, preferând doar să zâmbească la un moment dat, pentru ca într-un final să pună mâna la gură, în semn de tăcere.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a urmări evoluția evenimentelor.

UPDATE 1 După aproape o oră de dezbateri, în care procurorul a solicitat admiterea contestației și arestarea preventivă, iar apărarea respingerea cererii, procesul s-a încheiat.


Tribunalul Timiș a rămas în pronunțare. Nedelcu a plecat la fel de tăcut cum a venit.

UPDATE 2 Tribunalul Timiș a respins recursul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, Nedelcu rămânând în libertate sub control judiciar.

3 COMENTARII

  1. Dosarul penal a fost facut cu picioarele. Nu au fost retinute toate infractiunile savirsite. Daca s-a retinut ca NR a fugit de frica de la fata locului cum se explica ca el nu a fugit la politie ci cu totul in alta parte?
    In cazul de fata exista un concurs de infractiuni care ar fi justificat o masura mai drastica decit controlul judiciar insa dosarul Parchetului a prezentat o serie intreaga de erori si lipsuri. In continuare se vor repeta erorile si infractorul va scapa basma curata.
    Din cite imi aduc aminte nu de mult acest NR a blocat masina unui judecator/procuror si i-a restituit-o pe gratis cind a aflat calitatea proprietarului.

  2. Iarasi te ai trezit tu proasta satului sa vorbesti despre mine? Cine esti ba jigodie sa vorbesti despre dosar? Habar n ai de nimic dar iti dai cu parerea ca proasta in târg, mai bine dute si te spală ca puți de la poştă a nespalata!

  3. Ia uite ca s-a sesizat gunoiul de Nedelcu si comenteaza ca prostu. Ba jigodie de om ce esti tu crezi ca daca stii si tu 2 avocati si ai fost la o cafea cu un procuror esti bazat? Habar nu ai ca la prima percezitie se pun microfoane este?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.