Peste o sută de copii și zeci de familii în nevoie, vizitate...

Peste o sută de copii și zeci de familii în nevoie, vizitate de Moș Crăciunii din galeria Politehnicii. Ultrașii timișoreni au depășit granițele județului pentru a face cadouri GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-638844020">

© Emanuel Titus Iliesi

În acest an Acțiunea de Crăciun a Druckeriei a cuprins și localități din afara Timișului. Suporterii lui ASU Politehnica au reușit să facă fericiți copii și familii din celălalt județ 100% bănățean, Caraș-Severin. Acțiunea caritabilă a reușit să adune jucării, rechizite, dulciuri, dar și alimente pentru cei care au posibilități limitate.

Timp de trei zile ultrașii au cutreierat Banatul, chiar dacă echipa lor favorită a luat vacanță. După ce au făcut apel inclusiv la ultimul meci de campionat din acest an pentru strângerea de cadouri, suporterii de la ASU Poli au trecut și la procedura de transmitere a darurilor.

Conform druckeria.ro vineri a fost prima zi a acțiunii. Când, la Generala 25, cu ajutorul asociației „Salvați Copiii” au fost împărțite pachete pentru 21 de copii nevoiași, fiind astfel ajutate șase familii aflate într-o situație grea. În aceeași zi au fost ajutați 53 de copii proveniți din 17 familii la Grabaț, localitate din vestul județulu Timiș. Un alt eveniment în Timișoara a avut loc sâmbătă la mall, când au fost sprijinite 22 de tinere abuzate de la Casa Debora, singura instituție de acest gen din România.

Duminică druckerii au părăsit granițele județului pentru a ajunge la Măureni și Șoșdea, în Caraș-Severin. În cele două sate, 45 de copii din 18 familii sărace au primit pachete constând în alimente, jucării, rechizite și dulciuri. Dintre obiecte nu au lipsit ursuleții uriași de pluș, ghiozdanele, echipamentul sportiv și chiar un calculator. Acțiunea din județul vecin a fost posibilă prin intermediul fostului jucător al alb-violeților, Brian Filimon, originar din Măureni.

Foto: Emanuel Titus Iliesi / Druckeria.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.