REVIRIMENT Marius Staicu a ajuns la Gaz Metan după ce a devenit...

REVIRIMENT Marius Staicu a ajuns la Gaz Metan după ce a devenit al doilea marcator din B2. Cui spune timișoreanul că îi datorează revenirea spectaculoasă

1
DISTRIBUIȚI

10393941_797687806947032_1892444788540792174_n

A doua parte a anului 2015 s-a încheiat fericit pentru timișoreanul Marius Staicu. Atacantul de 28 de ani și-a regăsit cadența la Vâlcea după două experiențe mai puțin fericite și a devenit golgheterul oltenilor. Mai mult, el e al doilea marcator din B2 și tocmai a fost acontat de Gaz Metan Mediaș, formație care își dorește să revină în primul eșalon.

După ce nu a primit decât o șansă mică la ACS Poli și după o experiență mai puțin fericită la Pâncota, Staicu și-a regăsit pofta de gol la CSM Râmnicu Vâlcea. Pentru olteni a marcat nu mai puțin de 13 goluri în prima parte a campionatului, aducându-și contribuția la locul 2 din clasament. A fost depășit la capitolul reușite în seria vestică doar de Marius Matei, de la FC Brașov, care a marcat patru din 15 reușite juniorilor de la Reșița. ”A fost un sezon bun, poate cel mai bun din cariera mea. Sunt mândru de ce am realizat la Vâlcea. M-a ajutat foarte mult și Alex Pelici ca să ajung cel mai bun marcator al echipei. A crezut în mine, el știe să mă mobilizeze… Cu Vâlcea ne-am trezit după meciul cu Caransebeș și a fost într-adevăr un an foarte bun pentru această echipă. Nimeni nu se aștepta să fie acolo sus”, a declarat Marius Staicu pentru PRESSALERT.ro.

Timișoreanul a ”explodat” când aproape nimeni nu mai aștepta lucruri mari de la el. Marius Staicu a mai fost principalul marcator al Reșiței și al Caransebeșului, în B și C. Pe lângă Pelici, care l-a pregătit și la Metalul, atacantul spune că soția Bianca a avut un rol major pentru moralul său.

staicu

”A contat în proporție de 70-80% pentru mine acest capitol.


M-a ajutat mult, soția mi-a fost alături la multe meciuri. Toată lumea mi-a spus că m-am schimbat de când m-am însurat cu Bianca”, a precizat ”Staikone”, el renunțând în toamnă la burlăcie.

Acontat la mare luptă de Gaz Metan

Evoluția foarte bună din toamnă a atras atenția mai multor cluburi asupra timișoreanului. Printre echipele care și-au arătat interesul pentru el s-au aflat și două grupări din Liga I, Botoșani și Voluntari. Staicu spune că a ales Gaz Metan Mediaș pentru că a fost cea mai serioasă ofertă deși ardelenii sunt acum doar pe 7 în B2. Dar, totodată, la doar patru puncte de obiectivul propus. ”Oferte au fost de la multe echipe, Grecia 2, Zimbru și Ungaria. Dar Gaz Metan a fost cea mai bună variantă. În retur se va decide totul, contează că obiectivul e promovarea”, subliniază Marius Staicu.

Atacantul timișorean își dorește acum să se revadă cu ACS Poli din postura de adversar: ”Au fost niște tatonări, doar niște discuții, dacă vreau să mă reîntorc la Timișoara. Dar așa e mereu, localnicii nu prea primesc șanse, dacă vrei să te remarci trebuie să pleci. Sper să nu pice și să ne revedem în Liga I iar noi să batem cu Gaz Metan bineînțeles”.

Staicu a vorbit și despre așteptările sale de la noul an. ”Vreau să fiu sănătos, să promovăm și să dau cât mai multe goluri. Pentru mine cel mai mult contează să mă iubească soția Bianca Costescu. Le doresc la mulți ani tuturor”, a conchis noul vârf al ”lupilor negri”.

200 de mii de euro e suma la care e cotat acum Marius Staicu de către site-ul de specialitate transfermarkt.de

Foto (sus): Facebook

1 COMENTARIU

  1. Poate ca daca era F. Marin antrenor la echipa, valoarea acestui jucator era alta. Pun o intrebare d-lui Primar Robu ; cu ce este mai bun F. Marin decit Pielici ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.