Timişorenii, încurajaţi să facă un cadou de Crăciun unor copii sărmani, într-o...

Timişorenii, încurajaţi să facă un cadou de Crăciun unor copii sărmani, într-o cutie de pantofi. Ce poţi pune în ea

0
DISTRIBUIȚI

shoebox

Studenţii timişoreni le dau o mână de ajutor copiilor sărmani, înainte de Crăciun. Astfel, Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT) s-a decis să se implice şi în acest an în campania caritabilă „Shoebox – Cadoul din cutia de pantofi”, care se derulează până în data de 15 decembrie. Prin urmare, oameni cu suflet mare sunt îndemnaţi să se implice în proiect pentru a aduce puţină fericire în sufletele copiilor nevoiaşi.

La nivelul Universităţii de Vest din Timişoara, OSUT se ocupă de colectarea şi distribuirea pachetelor. Standurile unde cadourile pot fi lăsate sunt amplasate zilnic, în intervalul orar 09.00 – 16.00, în holul central al UVT, în zilele de marți și miercuri, între aceleași ore, la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, respectiv în zilele de marți și miercuri, în intervalul orar 9.00-16.00, la Facultatea de Drept.

Oamenii care doresc să se implice în proiectul „Shoebox – Cadoul din cutia de pantofi” au nevoie de o cutie goală de pantofi, pe care o pot împacheta frumos şi pot pune în ea dulciuri, articole şcolare, jucării, produse de igienă personală, o felicitare de Crăciun, haine sau orice alt cadou.

După încheierea perioadei de colectare a pachetelor, acestea vor fi distribuite către familiile nevoiașe și către centrele locale de plasament de către grupurile de voluntari implicate în proiect.

„ShoeBox pentru mine reprezintă frumoasa șansă de a face un copilaș fericit.


Este un proiect prin care realizezi cât de mult înseamnă să fii om și cât de mult poți ajuta pe cineva doar printr-un simplu gest. A dărui este cel mai frumos lucru deoarece simți emoție, împlinire, caldură și bucurie în suflet. Pe tine nu te costă nimic să donezi o hainuță care nu îți mai este bună sau o jucărie pe care o ți demult «închisă» într-o cutie deoarece ești mult prea mare pentru ea. Dar, cu siguranță, aceste lucruri vor însemna pentru ei mai mult decât ne putem noi imagina. Măcar pentru o zi ar trebui să ne gândim și la aceste mici suflete și să le demonstrăm că nouă ne pasă și că noi ne gândim și la ei. De ce nu am încerca să le punem un zâmbet pe fața micuților copilași?”, spune Daiana Szogi, coordonatorul campaniei.

Mai multe informaţii despre proiect sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.