Consultaţii gratuite oferite la Timişoara copiilor speciali de către un medic cunoscut...

Consultaţii gratuite oferite la Timişoara copiilor speciali de către un medic cunoscut din Spania. Cum îi poate ajuta osteopatia

0
DISTRIBUIȚI

autism

Copii speciali din Timişoara, cu diverse paralizii cerebrale sau autism, vor putea fi consultaţi gratuit de unul dintre cei mai buni medici din Europa. Frederic Guez, medic osteopat şi directorul centrului de recuperare de la clinica Essentis din Barcelona, vine în oraşul de pe Bega, în această lună, pentru a susţine o conferinţă despre beneficiile osteopatiei aplicate pe afecţiuni cerebrale.

Osteopatia reprezintă o metodă modernă de diagnostic şi tratament al tulburărilor de mobilitate a ţesuturilor, organelor şi articulaţiilor.


După conferinţa care va avea loc sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 11.00, medicul spaniol va oferi gratuit consultaţii copiilor din familiile doritoare de informaţii despre posibilitatea de recuperare în funcţie de afecţiune.

Frederic Guez, care este şi profesor de osteopatie la Universitatea de Osteopatie Atman din Franţa, a brevetat un program de recuperare a copiilor cu diverse paralizii cerebrale şi a copiilor cu spectru autist prin prisma osteopatiei. Accesul părinţilor la conferinţă este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.