Europarlamentarul Monica Macovei, cerinţă dură privind refugiații intrați ilegal în Timiș. Cum...

Europarlamentarul Monica Macovei, cerinţă dură privind refugiații intrați ilegal în Timiș. Cum crede că trebuie rezolvată problema

1
DISTRIBUIȚI

migranti la jimbolia (6)

Europarlamentarul Monica Macovei, președinte al M10, a fost prezentă astăzi la Timișoara, unde a luat parte la o reuniune cu membrii formațiunii pe care o conduce. După ce a criticat Legea Electorală și lipsa de acțiune a Fiscului în privința evazioniștilor, Macovei a vorbit și despre Timișoara spunând că, în opinia ei, acest oraș a rămas la fel în ultimii 20 de ani și că orașul are nevoie de oameni integri care să schimbe lucrurile, fostul ministru al Justiției, Macovei a comentat și pe marginea migranţilor care au sosit în Timişoara.

„Era de aşteptat să avem şi noi, însă trebuie să ţinem cont de faptul că noi nu avem aceeaşi cotă pe care o au ţările dezvoltate.


Ştim foarte bine că sunt cel puţin un milion şi jumătate în Germania. Dacă au intrat ilegal sau poate nu sunt nici măcar refugiaţi autentici, aşa cum am văzut că am fost în alte ţări, sau dacă vin cu un scop criminal și există probe în acest sens, ei trebuie anchetați și supuși la judecată”, ne-a declarat Macovei.

Vă reamintim că nu mai puţin de 60 de refugiaţi au intrat ilegal în România dispre Serbia, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Aceştia sunt momentan la Jimbolia, unde autorităţile fac verificări. Din declaraţiile prefectului e Timiş, Mircea Băcală, aceştia vor fi duşi la Arad, acolo unde există un centru de refugiaţi cu regim închis, spre deosebire de Timișoara, unde refugiaţii ar avea posibilitatea să umble liberi pe străzi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.