EXCLUSIV Sorin Grindeanu ar putea fi candidatul PSD Timiş la preşedinţia CJT....

EXCLUSIV Sorin Grindeanu ar putea fi candidatul PSD Timiş la preşedinţia CJT. Cum comentează fostul ministru

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Deciziile de la nivel central ar putea influenţa decisiv configuraţia listelor PSD Timiş pentru alegerile din vara anului 2016. Conform unor surse din partid, candidaţii PSD la preşedinţia consiliilor judeţene ar putea fi aleşi de la nivel central. Astfel, în cadrul Comitetului Executiv Naţional care ar urma să aibă loc în jurul datei de 15 ianuarie, de la nivel central s-ar putea stabili ca preşedinţii de filiale judeţene să intre în cursa pentru conducerea consiliilor judeţelor pe care le reprezintă.

Fost ministru al Comunicaţiilor şi actualmente preşedinte al PSD Timiş, deputatul Sorin Grindeanu susţine că are alte dorinţe personale, dar că va face tot ce este în putinţa sa ca partidul să aibă cele mai mari şanse la alegerile din 2016.


Legat de zvonul unei potenţiale candidaturi la CJT, Grindeanu ne-a declarat că „o să vedem săptămâna viitoare, am auzit nişte zvonuri. Pot însă să vă spun ceea ce mi-a spus majoritatea primarilor şi anume că le sunt de mare folos ca parlamentar, fiind legătura dintre ei şi autorităţile centrale. În Timiş, pe PNDL s-au primit cei mai mulţi bani din ţară în 2015, indiferent de culoarea politică, iar pentru oamenii care conduc primării acestea sunt lucrurile care contează cu adevărat. O să vedem care va fi linia directoare, eu, ca şi dorinţă personală, aş vrea să continui ca şi parlementar, dar dacă mi se va cere să candidez, sunt un soldat disciplinat al partidului”.

În luna decembrie a anului trecut, Grindeanu anunţa că desemnarea candidatului PSD Timiş la preşedinţia CJT se va face prin competiţie. Mai exact, fiecare colegiu din Timiş ar urma să dea doi candidaţi pentru funcţia de consilier judeţean,iar colegiul cel mai bine plasat la alegeri să dea un candidat pentru preşedinţia CJT.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.