Inspectoratul Şcolar Timiş, despre liceul din centrul Timişoarei în care elevii învaţă...

Inspectoratul Şcolar Timiş, despre liceul din centrul Timişoarei în care elevii învaţă cu pături puse în geam, din cauza frigului: „Primăria a promis că începe lucrările, dar nu s-a întâmplat nimic”

0
DISTRIBUIȚI

liceul ungureanu paturi (2)

Inspectoratul Şcolar Timiş este la curent cu situaţia scandaloasă de la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu„, aflat vizavi de Primăria Timişoara. În sălile de clasă ale şcolii, elevii învaţă cu pături în geam ca să nu îngheţe de frig.


Clădirea e încălzită de la rețeaua de termoficare a orașului, însă prin ferestrele vechi, care nu au mai fost schimbate de ani buni, viforul şi gerul intră fără probleme. Aici învaţă 800 de elevi în 30 de clase.

Mihaela Petrov, inspector şcolar adjunct în cadrul ISJ Timiş şi fost director al şcolii, a explicat că aceste probleme sunt de câţiva ani la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, iar Primăria Timişoara a tot promis că va reabilita clădirea, dar totul a rămas doar la stadiul de vorbe. „Situaţia la Liceul Ungureanu este exact ca anul trecut, problemele şcolii au fost semnalate Primăriei Timişoara, care a promis anul trecut pe vremea aceasta că în luna septembrie vor începe lucrările, dar nu s-a întâmplat nimic. Este luna ianuarie şi în sălile de clasă este frig, geamurile nu se închid cum trebuie. Conducerea şcolii a făcut toate demersurile pentru ca situaţia să fie rezolvată, a sesizat neregulile primăriei. Acum se repară ceea ce se poate repara”, a detaliat Mihaela Petrov.

Potrivit inspectorului şcolar adjunct, în unele săli de clasă au fost schimbate caloriferele. Pentru ca în clase să nu mai fie frig, imobilul are nevoie de o reabilitare generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.