HALUCINANT La unul dintre cele mai cunoscute licee din Timișoara, elevii învață...

HALUCINANT La unul dintre cele mai cunoscute licee din Timișoara, elevii învață cu pături puse în geam, din cauza gerului. Cine ar trebui să rezolve situația FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-756634729">

liceul ungureanu paturi (2)

Elevii învață cu pături în geam ca să nu înghețe, în centrul Timișoarei. Se întâmplă vizavi de primărie, instituție de unde directorii care s-au perindat la conducerea școlii așteaptă de ani buni finanțare pentru reabilitarea clădirii istorice în care funcționează.

La Colegiul Tehnic „Emanoil Ungureanu” din Timișoara e atât de frig în clase încât conducerea a pus pături între geamuri. Sunt 30 de săli de clasă unde învață 800 de elevi. Clădirea e încălzită de la rețeaua de termoficare a orașului, însă prin ferestrele vechi viforul și gerul intră fără probleme. „Clădirea e foarte veche, are probleme, geamurile nu se închid etanș. Când a fost vânt, zilele trecute, s-au și spart unele. Am fost nevoiți să casăm pături din internatul școlii, pentru a le pune între geamuri în sălile de clasă. Ca niște oameni gospodari, reușim să ținem copiii la ore fără geci pe ei”, spune Gheorghe Bândariu, directorul colegiului.

Când temperaturile scad 10 grade sub zero, în clase se aduc reșouri electrice, pentru a dezmorți atmosfera. Tot ca o măsură împotrva gerului care intră în sălile de clasă, directorul a decis restricționarea accesului pe anumite intrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.