Londonezii prezintă o variantă diferită pentru prezența lui Cătălin Fercu la Timișoara....

Londonezii prezintă o variantă diferită pentru prezența lui Cătălin Fercu la Timișoara. Ce surpriză a apărut în lotul bănățean deplasat în Germania

0
DISTRIBUIȚI

fercu.saracens

Cătălin Fercu a revenit în Banat și se pregătește sub comanda lui Grainger Heikell. Informația conform căreia internaționalul în vârstă de 29 de ani ar reveni oficial la Timișoara a fost negată de vicepreședintele Dușan Filipaș. Totuși, pagina oficială dedicată rețelei globale a clubului Saracens consideră că fundașul e deja al trupei din Ronaț.

Timișoara Saracens RCM are parte de o întărire importantă deși oficialii clubului au negat că Fercu li s-a alăturat pentru a și rămâne. ”Fercu e jucătorul lui Saracens Londra, se antrenează cu noi în această perioadă, fiind convocat. Probabil a hotărât să rămână ca să nu mai facă deplasarea. Să rămână la Timișoara pentru a merge la lot direct”, spunea joi Dușan Filipaș cu ocazia unei conferințe de presă.

Ieri, site-ul saracensworld.com, pagină oficială a clubului britanic, a notat că Fercu a revenit la RCM într-un text dedicat jocului timișorenilor cu Heidelberg și convocărilor acestora la lotul național. Astfel, deși se știa că Saracens RCM are zece nume printre ”Stejari” pentru jocul cu Portugalia, numărul lor a urcat la 11. ”În echipă e inclus Cătălin Fercu, întors recent la Timișoara după 14 luni la Saracens în Londra, și Stephen Shennan, aripa născută în Noua Zeelandă proaspăt eligibil prin rezidență pentru a evolua în echipa României”, subliniază sursa citată.

În SuperLigă se duce o campanie de reducere a numărului de jucători străini, doar șase vor fi acceptați în ediția 2017-18.


Timișorenii nu se tem de acest aspect, mai ales că jucătorii lor devin treptat și eligibili pentru naționala României.

Un junior promovat pentru jocul din Germania

Azi, de la ora 15.00, Timișoara Saracens joacă ultima partidă din faza grupelor preliminare pentru Challenge Cup 2016-17. Bănățenii au ajuns relaxați la Heidelberg, având deja asigurată calificarea la barajul cu Krasni Yar și Calvisano (sau altă formație nominalizată din Italia). Din lot face parte și tânărul Marius Simionescu, promovat de la echipa U20. Acesta e un fundaș format la Iași care l-a impresionat pe Grainger Heikell la ultimele antrenamente. Tânărul va debuta pe parcursul partidei care poate fi urmărită AICI.

Gigi Militaru, Eugen Căpăţînă, Alexandru Tăruş, Valentin Popârlan, Marian Drenceanu, Randall Morrison, Vasile Rus (cpt.), Daniel Ianuş, Valentin Calafeteanu, Jody Rose, Paula Kinikinilau, Brian Sefanaia, Viliami Moala, Fonovai Tangimana și Jack Umaga. Rezerve; Andrei Radoi, Sione Taupaki, Samuel Maris, Dorin Lazăr, Marian Gorcioaia, Vlăduț Zaharia, Tevita Manumua și Marius Simionescu.

Foto: frr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.