Millenium Giarmata speră la salvare tot pe mâna tinerilor. ”Lanterna” din C4...

Millenium Giarmata speră la salvare tot pe mâna tinerilor. ”Lanterna” din C4 are un jucător în probe în Elveția și așteaptă revenirea unui fundaș din arest la domiciliu

0
DISTRIBUIȚI

millenium giarmata - asu politehnica timisoara (5)

”Milenarii” pregătiți de Răzvan Leucă nu au avut o toamnă prea bună. Echipa de la nord de Timișoara ocupă ultima poziție în Seria a IV-a a Ligii a III-a și pare candidată certă la picaj. Totuși, CS Millenium Giarmata merge mai departe, mizează și la capitolul achiziții pe tineri și are avantajul unei stabilități financiare.

Echipa timișeană s-a reunit pe 18 ianuarie și a jucat până acum două amicale, a remizat cu liderul D-Arad, Lunca Teuz Cermei, și a cedat drastic în fața Ripensiei, scor 0-6 cu Ripensia. În ciuda unor plecări, precum Beloescu (la CSM Școlar Reșița), Gârba (a renunțat la activitate), Costea și Buzdugan (ambii la Metalul). Răzvan Leucă a reușit să-și și întărească lotul cu jucători din vecini. Au sosit R. Artimon (Becicherecu), Trif (Ripensia), Dumiter și Petri (ambii împrumut de la Banatul). Ultimii doi după ce au susținut probe.


În acest moment Giarmata mai are sub observație nume precum Mașniță sau David, tot de la liceul sportiv. Mai mult, numărul goalkeeperilor s-a mărit prin promovarea lui Ionuț Kalanyos.

”Speranța noastră asta este, să ne salvăm de la retrogradare. Jocul echipei a fost mai bun decât o arată rezultatele. Dar lipsa de experiență și-a pus amprenta. Cred că suntem cea mai tânără echipă după cea a Craiovei, doar eu am mai stricat media, și cu Diarra”, a declarat Răzvan Leucă pentru PRESSALERT.ro. Tânărul tehnician mai dorește trei jucători pentru întărirea lotului: un fundaș și doi închizători.

”Milenarii”, la fel ca alte echipe din zonă, nu merg în altă localitate pentru cantonament și se pregătesc la baza proprie în regim centralizat. Mâine, de la ora 11, formația alb-albastră joacă pe terenul divizionarei C CS Ineu. Iar sâmbăta viitoare va evolua în deplasare la Ghiroda.

Unul la Bellinzona, altul are probleme cu legea

Deși e codașă în C, cu doar 5 puncte, la șapte distanță de primele locuri salvatoare, Giarmata ar putea transfera un jucător afară. Adrian Butura (18 ani) susține probe de joc la AC Bellinzona. Deși se află doar în eșalonul al cincilea, elvețienii sunt favoriți la promovare în a patra grupă și reprezintă de fapt o echipă cu tradiție care a avut probleme financiare în urmă cu doi ani.

Un alt caz inedit la gruparea timișeană e cel al fundașului stânga Andrei Ciobănică. Juniorul împrumutat de la LPS Banatul a putut fi folosit până la finele lui noiembrie, dar a fost acuzat că a torturat un minor la cămin și e sub arest la domiciliu. Clubul îl așteaptă însă după ce-și rezolvă problemele cu legea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.