Premierul Dacian Cioloș, așteptat vineri la Timișoara. Care este scopul vizitei

Premierul Dacian Cioloș, așteptat vineri la Timișoara. Care este scopul vizitei

1
DISTRIBUIȚI

dacian ciolos

Premierul României, Dacian Cioloș, este așteptat, în acest sfârșit de săptămâna, în capitala Banatului. Prim-ministrul vine la Universitatea de Vest din Timișoara pentru a participa la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa lui Jose Manuel Barroso, fost președinte al Comisiei Europene.


Evenimentul are loc vineri, 29 ianuarie, de la ora 10.00, în Aula Magna a instituției.

„Prim-Ministrul României, dl. Dacian Cioloș va fi alături de UVT vineri, 29.01.2016, conform agendei sale publice, prin participarea la ceremonia de decernare a titlului Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum Excelenței Sale prof. univ. dr. José Manuel Durão Barroso. Evenimentul are o importanță deosebită pentru întreaga comunitate timișoreană și națională, creând o nouă legătură între Timișoara și inima Europei”, transmit reprezentanții universității timișorene.

Jose Manuel Barroso a fost premier al Portugaliei în perioada 2002 – 2004 şi preşedinte al Comisiei Europene, între anii 2004 şi 2014. În trecut, şi alte personalităţi au primit distincţia de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii de Vest din Timişoara. Printre acestea se numără actorul Florin Piersic, fostul şef al SRI, George Maior, sau Romano Prodi, fost preşedinte al Comisiei Europene şi fost premier al Italiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.