ANUNȚ important pentru șoferi de la DRDP Timișoara. Ce drum va fi...

ANUNȚ important pentru șoferi de la DRDP Timișoara. Ce drum va fi repus în circulație

0
DISTRIBUIȚI

drum blocat

Se redeschide circulația rutieră în Clisura Dunării.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că, începând cu data de azi de la ora 17, pe sectorul DN 57 km 65+600, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe ½ din cale cu restricţie de gabarit de înălţime de maxim 4 m, din cauza instalaţiei provizorii de transport a energiei electrice, amplasată în zona drumului de către CEZ Distribuţie Craiova, administratorul reţelei.
În zona amintită, între localităţile Sviniţa (judeţul Mehedinţi) şi Berzasca (judeţul Caraş – Severin), a fost închisă circulaţia începând cu data de 16 ianuarie 2016 în urmă căderilor de pietre.


”În această perioadă, de pe partea carosabilă a fost dislocată o cantitate de 13.700 mc de material pietros. Pe măsură ce lucrările au înaintat, au fost identificate unele blocuri de piatră de dimensiuni foarte mari având aproximativ 100 metri cubi, care, în zilele de 3 februarie 2016 şi 8 februarie 2016, au fost fragmentate în urma unor operaţiuni de detonare şi fărâmiţarea acestora prin acţiuni mecanice.
Ca urmare a acestor operaţiuni, a fost posibil ca, începând cu 10 februarie, circulaţia să fie deschisă parţial, pe jumătate de cale”, transmit oficialii CNADNR. În continuare, în zonă se desfăşoară lucrări de fărâmiţare a materialului pietros şi de degajare a acestuia de pe carosabil, în vederea deschiderii în totalitate a circulaţiei rutiere, în condiţii normale de trafic şi siguranţă rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.