Bănățean prins de polițiștii de frontieră cu mașina PLINĂ cu țigări de...

Bănățean prins de polițiștii de frontieră cu mașina PLINĂ cu țigări de contrabandă. Ce i-a surprins pe oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI

tigari contrabanda

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche – I.T.P.F. Timişoara au descoperit şi confiscat 2.090 pachete de ţigări de contrabandă, pe care un cetăţean român le transporta cu autoturismul.


Acesta a intrat în țară marți seara, din Serbia, fără nicio grijă, cu țigările de contrabandă stivuite atent pe bancheta din spate, spre suprinderea polițiștilor.

„Un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche, aflat în misiune pe DN 57 pe raza localităţii de frontieră Moldova-Veche, a oprit în trafic pentru control un autoturism marca Volkswagen Polo, condus de un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta maşinii cantitatea de 2.090 de pachete de ţigări marca Marble şi Ashima, netimbrate, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă. Acesta a declarat ca a gasit tigarile pe camp si intentiona sa le predea autoritatilor. Ţigările în valoare de 20.900 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, transmit polițiștii de frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.