Daniel Stanciu spune că ACS Poli ar putea avea un finanțator SALVATOR...

Daniel Stanciu spune că ACS Poli ar putea avea un finanțator SALVATOR din străinătate. Ce spune despre discuțiile cu posibilul partener

0
DISTRIBUIȚI

prezentare-acs-poli-18-1024x683

ACS Poli e cu un picior în groapă din punct de vedere financiar, dar există soluții salvatoare. Managerul sportiv Daniel Stanciu a anunțat azi că un om de afaceri potent din străinătate vrea să se implice la club și că în perioada următoare se vor purta mai multe discuții.

Daniel Stanciu s-a arătat dezamăgit de hotărârea Curții de Conturi, dar spune că clubul ar avea soluții de salvare din mediul privat. ”Avem în aceste zile o speranță, care ar fi frumos să se materializeze, purtăm discuții cu cineva din străinătate, ca partener până în vară iar apoi să schimbăm statutul societății”, a declarat Daniel Stanciu.

ACS Poli ar urma să-și schimbe statutul în acest caz, dar abia în vară.


”Normal, vine din mediul privat. M-am interesat la FRF cum am putea face… Deocamdată n-a picat nimic (n.r. nici varianta SCM). Deocamdată FRF se guvernează după vechiul statut, dar putem primi acceptul Comitetului Executiv, dar până în vară nu putem schimba”, a mai spus Stanciu.

Întrebat dacă Nicolae Robu ar fi de acord cu posibilele modificări, știindu-se reticența primarului de a ceda clubul către un privat, Stanciu a precizat că edilul ”știe că există un interes. Cu siguranță va fi de acord pentru că va fi un parteneriat. A spus că nu-i adeptul dar ca variantă de viitor spre asta tindem. Urmează să avem zilele următoare întâlniri directe”. Conform unor surse neconfirmate de conducerea clubului finanțatorul surpriză ar veni din Statele Unite și ar dori să investească 3 milioane de euro.

”Momentan avem sprijinul unor parteneri locali să ducem sezonul. Nu știu dacă ajunge. E vorba de bani mulți, când noi plătim impozite și la salarii… Dacă cei de care vorbim sunt serioși la Timișoara se va face performanță”, a mai precizat Stanciu.

ACS Poli are din această săptămână și un nou angajat în zona marketing-ului, e vorba de Mihai Bunu. Clubul mai are contract și cu Radu Birlică, unul care probabil nu va fi înnoit în vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.