Virgula, viitorii muzicieni ai Timişoarei, au scos primul videoclip, la piesa „Butterfly”...

Virgula, viitorii muzicieni ai Timişoarei, au scos primul videoclip, la piesa „Butterfly” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

virgula

Formaţia Virgula, una din trupele care s-a născut în cadrul programului de succes „Kids in a Band”, a lansat primul videoclip la piesa „Butterfly”.

„Acum aproximativ doi ani şcoala de muzică şi arte Artsoma a demarat programul «Kids in a Band». Cu pasiune şi suport din partea tuturor acest program a devenit un succes. Lucruri frumoase se întâmpla celor ce au o pasiune și o urmează, iar noi suntem bucuroși ca i-am întâlnit și ii ajutam sa învețe sa zboare. Sperăm ca împreună cu celelalte grupuri vor deschide noi drumuri pentru tot ce înseamna viitorul muzical al Timişoarei“, a spus Zsolt Szabo, unul din iniţiatorii acestui program.

Formaţia Virgula o are ca solistă pe Moira Catona, cea care a câştigat premiul întâi la Concursul Internaţional de Interpretare Vocală şi Instrumentală The Sound of Music din Oradea. Alături de ea din trupă mai fac parte Silvia Harda – chitară bas, Vlad Bragin – chitară, Răzvan Muthi – Tobe şi Octa Damian – chitară.

Programul „Kids in a Band” este coordonat de profesori sau artişti cu experienţă de scenă.


Scopul este de a încuraja şi motiva studiul intrumentelor muzicale tinerei generaţii mult mai dispuse să apese pe buton decât să studieze o perioadă mai îndelungată de timp.

„Piesa Butterfly este o compoziţie Zsolt Szabo cu aportul membrilor grupului. Experienţa unică de a fi parte dintr-un grup muzical este gustată din plin de toţi cei ce participă la acest program.Sperăm ca de aici în viitorul apropiat să putem vedea o serie de noi şi activi noi muzicieni pe scena locală şi naţională. În aceast proces al creaţiei, cei tineri învaţă cum se compune, cum se înregistrează un material profesionist cum se lansează şi mai ales se construieşte şi reţeaua de cunoştinţe din domeniu ce îi pot ajuta în viitor. Sperăm ca cei din media şi din administraţia locală să îi sprijine prin organizarea de evenimente la care aceştia să poată participa, pentru că ei sunt Capitala Europeană 2021 Este foarte important să încurajăm munca şi talentul, iar ei să înveţe să fie toleranţi şi respectuoşi cu cei din jurul lor. Astfel vom avea o comunitate solidă şi dinamică. Virgula este un exemplu excelent de oameni care acum doi ani se apucau de cântat la un instrument şi care astăzi lansează un videoclip. Ne bucurăm mult pentru ei şi le dorim succes. Pentru viitor vrem să organizăm evenimente şi prin şcoli, să îi readucem la concerte pe copii din generaţia care vine“, ne-a declarat Saşi Vuşcan, din partea programului „Kids In A Band”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.