După Inter, încă un club din Serie A l-a solicitat pe timișoreanul...

După Inter, încă un club din Serie A l-a solicitat pe timișoreanul Marius Marin. Cu ce echipă se pregătește juniorul lui ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI

12717652_776671165767752_2571793421382066136_n

Tinerii din Banat continuă să atragă interes de peste hotare. Printre aceștia se numără și mijlocașul de doar 17 ani de la ASU Politehnica, Marius Marin. După ce s-a antrenat în 2015 cu echipa Primavera a celor de la Internazionale Milano, juniorul timișorean a ajuns acum în atenția lui Sassuolo. De azi el se pregătește cu tineretul revelației din Seriei A.

Marius Marin nu e încă major, dar a avut parte de un debut bun în toamnă în Liga a III-a cu ASU Poli. Mijlocașul care și-a început cariera de senior la ACS Poli în B a bifat 12 partide și și-a trecut în cont două assist-uri în jocurile de sub comanda lui Sorin Brîndescu.

Vara trecută Inter Milano l-a testat pe Marin și acesta a rămas în atenția nerrazurilor după ce a lăsat o impresie bună în amicale cu formația de tineret.


Acum, puștiul de 17 ani a fost înregimentat pe o perioadă de trei zile pentru probe la US Sassuolo. El se pregătește oficial cu echipa Primavera a clubului italian clasat surprinzător pe 8 în Serie A. Marius Marin va reveni la Timișoara conform înțelegerii între cluburi la finele săptămânii. În această perioadă Sassuolo îi oferă toate condițiile, inclusiv o testare medicală. ”Dacă le vor plăcea de mine voi rămâne, dacă nu, mă întorc”, ne-a spus tânărul jucător.

Mijlocașul aparține de ASU Politehnica, club care a fost de acord prin contract ca Marin să poată pleca ”afară” când dorește. Sassuolo nu poate însă să-l mai transfere în această perioadă pentru prima echipă, perioada de mercato încheindu-se în 31 ianuarie la formațiile din vestul continentului. O mutare ar fi posibilă acum doar liber de contract, astfel că sunt șanse mari ca el să continue să evolueze alături de ”Băieții în ghete” și în primăvară.

Bănățenii au avut în ultimul timp ”lipici” la cluburile mari. După Vlad Dragomir la Arsenal, în această iarnă portarul Ionuț Rus (LPS Banatul) s-a alăturat lui Lazio. Cu echipa din Roma s-a pregătit și Patrick Peter, puștiul de 15 ani împrumutat de ASU Poli de la LPS Banatul.

Foto: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.