BĂTAIE DE JOC Locatarii de pe bulevardul Cetății, nevoiți să se spele...

BĂTAIE DE JOC Locatarii de pe bulevardul Cetății, nevoiți să se spele cu apă murdară de două luni de zile. Cum ignoră Colterm sesizările

0
DISTRIBUIȚI

apa

An de an, Aquatim a furnizat la robinetele timișorenilor „Aghiasmă”. Colterm, societate cu datorii de peste 110 milioane de lei, din care aproape 80 vor fi plătite în baza unui credit contractat de Primăria Timișoara de la Trezoreria Națională vrea să bată orice record în materie de servicii furnizate.


Astfel, pe Bulevardul Cetății, de aproximativ două luni de zile, la un interval de două zile locatarii de la blocurile situate în vecinătatea Căii Bogdănești au supriza neplăcută ca de la robinetele lor să curgă apă mudară. Deși problema a fost sesizată la dispecerat de mai multe ori, Colterm a trimis o singură dată o echipă de intervenție care a constat că de la efectuarea reclamației la sosirea lor apa se curățase, cu toate că li s-au prezentat poze cu apa murdară. Angajații dispeceratului Colterm susțin că problemele ar fi cauzate de țevile din blocuri, însă echipa de intervenție a confirmat că instalațiile sunt noi și în condiții bune. Directorul Colterm, Mircea Cristian, nu a putut fi contactat telefonic pentru a oferi detalii legate de problemă sau de soluțiile pe care Colterm speră să le găsească pentru ca în anul 2016 timișorenii care plătesc apa caldă la Colterm să poată să se spele cu apă curată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.