EXCLUSIV Liderul interlop Sorin Udrea a fost capturat. Vezi unde a fost...

EXCLUSIV Liderul interlop Sorin Udrea a fost capturat. Vezi unde a fost descoperit de către autorități

6
DISTRIBUIȚI

sorin udrea ridicatLiderul interlop Sorin Udrea, dat în urmărire internațională după ce a fost condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare într-un dosar instrumentat de DIICOT, a fost capturat în această seară. Acesta, împreună cu doi dintre locotenenții săi,Cosma Viorel, cunoscut ca „Vio Blondu” şi Mocanu Stelian, zis „Steli” (condamnați la câte 5 ani după gratii), au dispărut înainte de sentința finală, bănuind că vor fi trimiși în închisoare.

Imediat după anunțarea condamnării, acum exact o săptămână, polițiștii au cerut emiterea unor mandate internaționale de arestare.


Polițiștii de la serviciul de investigații criminale din cadrul Poliției Timiș au făcut o serie de verificări pentru a-i găsi pe fugari, iar în urma informațiilor culese au stabilit că liderul interlop a plecat cu mașina în Italia. Informațiile au fost transmise prin intermediul atașaților de Interne ai celor două state, autoritățile italiene reușind să-l localizeze pe Udrea. Acesta a fost prins în localitatea Sirmione din provincia Brescia. De asemenea, polițiștii italieni au găsit și mașina cu care acesta a părăsit România.

Sorin Udrea urmează să fie prezentat, conform procedurii, în fața unui judecător pentru confirmarea mandatului de arestare europeană emis pe numele său, iar în funcție de decizia magistratului din italia să se stabilească când va fi extrădat în România. Polițiștii continuă investigațiile și pentru capturarea locotenenților lui Udrea.

6 COMENTARII

  1. La puscarieeee!!! cu toti smenarii si sifonarii,poate te intalnesti si cu prietenul tau Utu Rohozneanu care o sa-ti faca sederea mai placuta,urmeaza si ,,mafiotul”de carton Stelian Mocanu;este necesara o curatenie de primavara…

  2. ,,fugar” de cacat ce esti!…ai grija ce le doresti la oameni ca s-ar putea sa patesti tu!..am auzit eu ca pe cocotele masculine care stau in fata unui calculator si comenteaza asa sub un nume fals in curand ve-ti fi prinse si violate in duda!…sa mergi tu la parnaie sclav de doi lei

    • Fraiere.
      Nu prea „a-i” dat pe la scoala, tolomacule.

      La buda (sau duba) cu infractorii, in special cu aia cu mecle de oligofreni. Iar de la buda/duba la crematoriu.

  3. „Lider” ?
    Lider de ce ?
    A citit asta ceva la viata lui sa fie lider ?
    Alexandru Machedon era lider.
    Cacatu’ asta cu ochi si seapca merita regulat de toti ursii patriei, câti mai ramân, poate asa invata sa-si respecte semenii.
    Golanii astia trec prin viata ca si cum nu s-ar fi nascut. Distrug viata multora, si in final „sunt prinsi”, dupa ce-au uitat sa dea banu’ politistilor platiti sa-i acopere.
    Dracu’ sa-i ieie de imputiti interlopi, bai, au ajuns astia sa fie mai respectati decât pensionarii care-au cladit tara, si mai ceva decât profesorii, bai… Auzi tu, „temutul interlop”, „controversatul interlop”… ‘ai de sapca lor de sugaci. Astia trebuie trimisi pe front in Siria, numai cu sapca pe cap.
    Idiotii dreacului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.