Nicolae Robu, APROAPE convins că primarii liberali nu pleacă la PSD. Ce...

Nicolae Robu, APROAPE convins că primarii liberali nu pleacă la PSD. Ce spune despre anunţul făcut de Sorin Grindeanu

0
DISTRIBUIȚI

robu mirat 3

Copreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, este aproape convins că niciun primar sau viceprimar PNL nu va pleca din formaţiunea în care activează momentan pentru a se alătura PSD Timiş. Ieri preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a anunțat la PRESSALERT.LIVE că a purtat discuții și negocieri cu circa 15 primari și viceprimari PNL, aleși în mandatul din 2012, care ar vrea să plece din partidul condus la nivel județean de Nicolae Robu și Dan Popa, pe motiv de pedelizare a formațiunii de tradiție istorică liberală.

Întrebat astăzi dacă are cunoştinţă de negocierile dintre şeful PSD Timiş şi primarii şi viceprimarii liberali, Nicolae Robu a declarat că „vă răspund în felul următor.


Hăhăhă! Discuții o fi purtat că noi suntem oameni civilizați și colegii noștri, dacă s-a prezentat un deputat fost ministru, care nu a făcut nimic nici ca deputat, nici ca ministru pentru ei, nici pentru Timişoara, nici pentru judeţ evident că oamenii stau de vorbă cu ei. Eu contest că ar fi stat de vorbă, hai să așteptăm să vedem câți din cei zece sau 15….nu avem nicio neliniște. Colegii noștri nu cred că sunt oameni cu atracție înspre pierzători. Acum, eu am spus, garantez doar pentru mine, am un principiu de viață. Mă aștept să nu plece absolut nimeni. Încă o dată v-am spus de un milion de ori până acum, unul din principiile mele de viață este să nu garanteze decât pentru mine, indiferent câtă încredere am în ceilalți. Cred că fiecare trebuie să garanteze numai pentru el”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.