Povestea CUTREMURĂTOARE a victimei crimei din Ronaț. Cine era Lavinia și ce...

Povestea CUTREMURĂTOARE a victimei crimei din Ronaț. Cine era Lavinia și ce mesaj emoționant a transmis fiul său

1
DISTRIBUIȚI

1606998_1083223175071695_4792536612985069533_n-2

”Dumnezeu să te ierte, suflet chinuit. Îți mulțumesc ca mi-ai dat viață, că ai fost mereu lângă mine și m-ai susținut mereu, chiar dacă astăzi e cea mai neagră zi pentru mine, să știi că te iubesc și că nu te voi uita niciodată. Îți mulțumesc că ai clădit un soldat și știu că am avut un înger lângă mine, dar așa e Dumnezeu, pe ăia bunii îi ia. Doamne ai grijă de mama, acum este a Ta! Știu ca n-o s-o mai văd, că n-o s-o mai întâlnesc și chiar dacă mâine mor, am să continui s-o iubesc!!! Ai plecat prea devreme dintre noi luptătoarea mea, odihnește te în pace.


Amin!”

Acesta este mesajul emoționant transmis de fiul Laviniei Peml, femeia ucisă marți seara la Timișoara. Adevărata poveste a femeii e dramatică. Divorțată de bărbatul cu care a făcut doi copii, un băiat de 17 și o fată de 8 ani, Loredana a plecat din Reșița și a venit la Timișoara în urmă cu câțiva ani, ca să își găsească liniștea. S-a instalat într-o garsonieră în cartierul Ronaț și s-a angajat ca vânzătoare la un magazin de pantofi, Donna Shoes SRL. În Timișoara l-a găsit și pe Marius Butiri, un bărbat de 45 de ani  din Bistrița Năsăud, alături de care a crezut că va putea trăi frumos. Era și el divorțat și avea, ca și ea, doi copii. Nu a fost să fie. Butiri nu avea un job stabil, iar lipsa banilor o compensa cu mult alcool. După doi ani de relație Lavinia nu a mai rezistat și a  pus capăt. Asta s-a întâmplat în ianuarie. Dar nici așa nu a avut liniște. ”O urmărea peste tot, o hărțuia, îi cerea să îl primească înapoi și să știe tot ce face”, povestește un apropiat al femeii. Marți, Butiri i-a cerut Laviniei să se vadă pentru ultima dată. Acceptul femeii a fost de fapt propria condamnare la moarte: supărat și gelos, bărbatul a înjunghiat-o mortal, apoi a fugit.

Paradoxal, în toată această perioadă, fostul soț al Laviniei o implora și el să se reîntoarcă la el.

În continuare, Marius Butiri este dat în urmărire generală și căutat de polițiști. Bărbatul a fost dat, de ieri, și în consemn la frontieră.

Sursa foto: Facebook

1 COMENTARIU

  1. „O urmărea peste tot, o hărțuia, îi cerea să îl primească înapoi și să știe tot ce face” .Sunt curios daca a depus vreo plangere la politie .Nu de alta dar si daca ar fi depus ,desigur politia care ,,vegheaza”, nu lua nicio masura.Asta-i ROMANIA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.