Primarul Nicolae Robu, DECLARAŢII pe tema unei viitoare alianţe cu PSD. Ce...

Primarul Nicolae Robu, DECLARAŢII pe tema unei viitoare alianţe cu PSD. Ce spune despre posibilitatea de a candida pe liste comune cu „ciuma roșie”

1
DISTRIBUIȚI

robu

Politica ultimilor ani a demonstrat un singur lucru: partidele politice din România sunt dispuse să uite de orice doctrină atunci când vine vorba de perfectarea unor alianţe care să le asigure voturi. Însă, cel puţin la nivel de Timiş, PSD şi PNL nu vor mai candida niciodată pe liste comune – asta promite primarul Nicolae Robu, ales şi el pe listele USL , constituit din PSD, PNL şi PC în 2012.

Nicolae Robu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că „ PNL nu face niciun fel de înţelegeri preelectorale. Nu vor exista astfel de alianţe niciunde în județul Timiş, pentru că noi considerăm că aşa este bine ca la alegeri fieare partid să se prezinte pe cont propriu pentru a se putea evalua, pentru a se putea şti pe scena politică cât cântăreşte fiecare în ochii electoratului, pentru ca să putem şti cu cine este bine să te aliezi sau cu cine nu.


Nu ne vom alia cu PSD sub nicio formă. PSD pentru noi reprezintă un partid nedemn de a fi partener și asta o spunem după ce avem o tristă experinţă de parteneriat. După cum ştiţi, în 2009 PDL a fost aliat cu PSD, după alegerile din 2008, după cum știţi, PNL s-a aliat cu PSD şi am văzut fiecare dintre cele două componente ale PNL în configuraţia actuală cu cine are fiecare de-a face. Eu nu am spus niciodată despre PDL ce am spus despre PSD. Am criticat anumite decizii ale guvernului condus de PDL, dar nu am ajuns cu nimeni din PDL nici ca decizii ale partidului la ceea ce am văzut că se întâmplă în PSD”, a explicat Nicolae Robu. Copreşedintele PNL Timiş a completat şi că a explicat că problemele din USL au apărut încă de la începutul alianţei, însă că a tăcut în speranţa că lucrurile vor reveni la normal. „Înghițeam în sec, nu spuneam ceea ce constatam decât în interior, sperând mereu că se vor aduce corecţiile de rigoare, că oamenii vor înţelege ce păgubos e să mergem pe acel drum că noi nu ne-am prezentat împreună în faţa electoratului pentru a sluji separat interese economice. Dar am văzut că nu e cu cine, iar apoi a apărut acel divorţ”, a detaliat edilul. Prezent la emisiunea PRESSALERT.LIVE consillierul local Alfred Simonis, a declarat, în această săptămână, că nu poate şti ce decizii vor lua şefii PSD de la nivel central privind alianţele care se vor face în viitor, însă a promis că el nu va mai spune nimănui că Nicolae Robu a fost sau va fi un primar bun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.