REACŢII după anunţul că Adrian Orza va candida independent la Primăria Timişoara:...

REACŢII după anunţul că Adrian Orza va candida independent la Primăria Timişoara: „Am primit felicitări chiar și de la membri de partid, dar trebuie să protejez persoanele respective, care mi-au spus că mă votează”

0
DISTRIBUIȚI

orza idolu (4)

Aşa cum a anunţat ieri în premieră la PRESSALERT LIVE, consilierul local independent Adrian Orza este decis să intre în cursa pentru şefia Primăriei Timişoara din postura de candidat independent. Deşi a purtat negocieri cu mai multe partide şi a fost curtat pentru mai multe funcţii, Orza spune că pentru el cea mai bună soluţie rămâne candidatura independentă, care dacă nu îi va asigura o victorie certă, măcar îi va aduce o înfrângere demnă.

Unul din principalele ţeluri enunţate de viitorul candidat este reluarea comunicării cu cetăţenii, prin intermediul consiliilor consultative de cartier, dar şi prin încurajarea consilierilor locali să îşi exprime părerile fără să fie jigniţi.


Mai mult, consilierul susţine că nu se consideră expert în orice domeniu dar că, spre deosebire de contracandidatul său principal, primarul Nicolae Robu, este deschis la dialog cu specialiştii, pentru a primi mereu soluţiile cele mai bune.

Întrebat de ce reacții a avut parte după anunțul că va candida independent, Orza a declarat că „sunt mulți oameni care mi-au scris și care mi-au spus: domnule, vrem să venim voluntari. Am primit felicitări chiar și de la membri de partid, chiar și din PNL am primit felicitări, dar trebuie să protejez persoanele respective, care chiar mi-au spus că mă votează”. Orza a subliniat faptul că nu dorește să devină dușmanul nimănui și că are convingerea că un candidat independent poate uni toate partidele, dincolo de interese politice, pentru interesul cetățeanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.