Cornel Ilie, solistul trupei Vunk: „Timișoara este unul dintre oraşele despre care...

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk: „Timișoara este unul dintre oraşele despre care ne întrebăm mereu «când mai cântăm acolo?»”. Vezi când va avea loc un nou concert VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

vunk

Formaţia Vunk are parte de un succes deosebit în rândul melomanilor timişoreni, acest fapt fiind demonstrat de-a lungul anilor prin numeroasele concerte pe care solistul Cornel Ilie şi gaşca lui le-a susţinut în oraşul nostru.

„Timişoara este unul dintre oraşele despre care ne întrebăm mereu «când mai cântăm acolo?» Ştiu pe dinafară toate concertele pe care le-am avut pentru timişoreni, chit că au fost în cluburi, aer liber sau sală de teatru, fiindcă ei sunt acel gen de public pentru care simţi să faci spectacol, nu doar să pregăteşti un concert. De data asta venim să cântam şi piese de pe albumul pe care îl pregătim, aşa că abia aşteptăm să vedem cum vor fi primite de timişoreni”, ne-a declarat solistul trupei, Cornel Ilie.

Formaţia Vunk va susţine un concert #DETOT joi, 24 martie, de la ora 23.00, la Scottish Pub, iar biletele de intrare pentru acest eveniment costă zece lei.

Anul acesta, formaţia a lansat videoclipul piesei „Iubeşte-mă #detot”.


Povestea clipului regizat de Anton Sandu are în centrul atenţiei scena unui sărut între două femei, interpretate de Ana Maria Guran, frumoasa actriţă considerată „viitorul fenomen” al cinematografiei româneşti datorită rolului din „Lumea e a mea”, film premiat la TIFF şi Karlovy Vary şi modelul Ana Maria Ilinca. „Iubirea, de cele mai multe ori, în ochii lumii, se întâmplă între oameni nepotriviţi. Iubirea este o relaţie construită pe emoţie, nu pe logică. Este o relaţie de dependenţă şi fiecare dintre noi avem «cheile» cuiva şi le căutam la alţii pe cele care ne deschid nouă sufletele. Am ales să arătăm în clip o astfel de relaţie, între două personaje feminine. Iubirea este a celor care o simt, nu a celor care îi judecă”, explică liderul trupei VUNK. Zilele trecute, trupa Vunk a lansat un cover după piesa „Policy of Truth” a formaţiei Depeche Mode, în semn de omagiu adus la împlinirea a 26 de ani de la lansarea albumului „Violator” al formaţiei britanice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.