Ultima noapte de fumat, la Timișoara. Petreceri de „adio” pentru manifestarea viciului...

Ultima noapte de fumat, la Timișoara. Petreceri de „adio” pentru manifestarea viciului în spații închise

0
DISTRIBUIȚI

scrumiera

Chiar dacă e marți, timișorenii sunt așteptați în cluburi, unde au fost organizate, pentru seara de marți spre miercuri, petreceri de „adio”.


Muzică tristă, și fum mult, acestea sunt ingredientele care vor condimenta seara. De miercuri intră în vigoare legea anti-fumat în locurile publice, astfel că în anumite localuri s-au programat ultimele petreceri în timpul cărora fumatul mai este permis.

„Marți, 16 martie, tragem un Smoking Party, noi fumătorii. Ultimul de interior! Din 17 martie ne mutăm la aer curat! Haideți să ne fumăm mințile pentru ultima oară!”, a transmis echipa de la Scârț Loc Lejer (strada Laszlo Szekely nr. 1). Evenimentul „Adio cancer” va avea loc cu începere de la ora 18.00, iar intrarea este liberă. Managerul locului, actorul Ovidiu Mihăiță, a anunțat că a decis să se lase de fumat cu ocazia intrării în vigoare a legii anti-fumat.

Și la Tambur (strada Ciprian Porumbescu nr. 6) s-a anunțat o petrecere cu aceeași temă, „Bye, bye, smoking inside!”, care va avea loc tot marți, 15 martie, de la ora 19,00.

„Vino îmbrăcat complet în negru să ne dovedești că și tu ești trist și noi te vom răsplăti cu un free shot”, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.