ASU Poli Timișoara vrea să-și continue elanul pe tărâm arădean. Antrenorul Sorin...

ASU Poli Timișoara vrea să-și continue elanul pe tărâm arădean. Antrenorul Sorin Brîndescu a trimis săgeți către Sebiș

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli Sebis (48)
ASU Politehnica s-a impus în tur cu 3-1 în fața Sebișului

Formația susținută de galeria alb-violetă are azi un nou duel complicat în Divizia C. ASU Politehnica Timișoara evoluează pe terenul arădenilor de la Național Sebiș, pe care tehnicianul Sorin Brîndescu crede că gazdele s-au menajat în intermediară special pentru întâlnirea cu ei.

Lideri în C4, timișorenii vin după victoria entuziasmantă de pe ”Dan Păltinișanu”, 3-1 cu Hunedoara în fața a peste 6.000 de oameni. Antrenorul ”Băieților în ghete” și-a avertizat deja elevii că la doar trei zile riscă să aibă un motiv de supărare. Sebișul, adversarul de azi, pare montată după eșecul suferit în intermediară în județul Sibiu.

”Rezultatul lor de la Cisnădie nu este concludent.


Din ce am văzut, nu au folosit o serie de jucători de bază, au și jucat în câmp cu portarul de rezervă. Asta ne arată că pentru ei e mult mai important meciul de mâine, ceea ce nu poate decât să ne onoreze. Chiar dacă obiectivul lor, ca și al altor echipe, e «ce fac cu Poli?», pentru că se pare că alte meciuri nu îi interesează. Dar e și pentru noi foarte bine, pentru că doar având meciuri dificile putem crește”, a declarat Sorin Brîndescu pentru Druckeria.ro.

De partea cealaltă, antrenorul Călin Cojocaru, explică altfel situația echipei sale. ”Nu avem ambiții și orgolii, ci doar vrem să ne luăm punctele. Jucăm acasă, vor veni mulți oameni să ne vadă. Până la urmă, se întâlnesc echipele de pe locul 1 și 4. Poli e un adversar incomod, ce schimbă mai multe sisteme de joc în special de la mijloc în sus, dar mă interesează mai mult echipa mea. Mai suntem conștienți că reprezentăm Aradul fotbalistic într-un duel cu Poli și e important să facem o figură frumoasă”, a spus Călin Cojocaru pentru sportarad.ro. În echipa fostului tehnician al Giarmatei se află nume importante la acest nivel, precum Gelu Velici sau Souleymane Keita.

Timișorenii îl au incert pe Stefanovici după jocul cu hunedorenii. Meciul Național Sebiș – ASU Politehnica se dispută azi, de la ora 17, în runda a 24-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Alb-violeții sunt pe locul 1, cu două puncte avans față de Ighiu, poziția secundă, dar cu un joc în plus. Echipa din Alba joacă acasă mâine, cu Cisnădie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.