CSU Poli și Agroland luptă acasă pentru accederea în turneul final de...

CSU Poli și Agroland luptă acasă pentru accederea în turneul final de promovare în A1 la volei feminin. Când au loc jocurile din faza a doua a play-off-ului

0
DISTRIBUIȚI
CSU Politehnica Timișoara - Volei Feminin
CSU Politehnica Timișoara – Volei Feminin. Foto: Facebook

CSU Politehnica a câștigat dreptul de a organiza jocurile din faza a doua a play-off-ului Diviziei A2 de volei feminin în Sala ”Mircea Albu” din Timișoara.


Pe lângă alb-violete s-au calificat în această fază și concitadinele de la ACS Agroland. Cele două trupe de pe Bega se vor lupta în weekend cu Medicina II Tg. Mureș – care nu are drept de promovare – și CSU Oradea pentru cele două locuri care duc la turneul final.

Care e programul jocurilor de volei feminin?

CSU Poli și Agroland luptă în seria vestică pentru accederea la turneul final de promovare pe prima scenă. Jocurile vor avea loc de vineri, 8 aprilie, până duminică, 10 aprilie, în sala din zona Circumvalațiunii, după următorul program: vineri – de la ora 16 şi de la ora 18, sâmbătă – de la ora 16 şi de la ora 18 iar duminică – de la ora 10 şi de la ora 12. Cele patru echipe vor juca după sistemul fiecare cu fiecare, urmând ca primele două clasate să se califice la turneul de promovare în prima divizie feminină de volei.

Interesant e că anul trecut CSU Poli s-a confruntat cu un caz uluitor la turneul play-off organizat tot de ea la începutul lunii aprilie. Atunci, alb-violetelor le-au dispărut carnetele de joc, după ”modelul” pățaniei celor de la rugby, chiar înainte de startul competiției. Prin urmare ele au ratat orice șansă de a avansa în turneul final.

Foto: Facebook / CSU Politehnica Timișoara – Volei Feminin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.