Fostul șef al Serviciului de Transmisiuni Speciale Timiș, candidatul UNPR Timiș la...

Fostul șef al Serviciului de Transmisiuni Speciale Timiș, candidatul UNPR Timiș la Primăria Timișoara. Ce noi alianţe anunţă deputatul Ion Răducanu

0
DISTRIBUIȚI

cosnita

UNPR Timiș are, de astăzi, candidați pentru alegerile locale din vara acestui an. Deputatul Ion Răducanu a prezentat astăzi principalii competitori, astfel că lista la Consiliul Județean Timiș va fi deschisă de el, în vreme ce în cursa pentru Primăria Timișoara va intra Romeo Conșniță, fost șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale din Timiș. La eveniment au luat parte și Mircea Geoană, președintele PSRO, dar și consilierul județean Marcel Mihoc, care a susținut că nu este membru al vreunui partid, ci doar invitat.

“E momentul, dacă v-aţi uitat prin media, sunt domni care spun că vor să facă pact cu Timişoara dacă ne uităm pe stânga. Dacă ne uităm pe drepta, vedem că sunt nişte domni care vor să pună Timişoara în mişcare.


Dacă ne uităm în urmă, vedem că sunt nişte domni care vor să readucă Timişoara la normalitate. Toţi ştim cum stau lucrurile şi din acest motiv mă angrenez în această luptă pentru timişoreni, eu fiind timişorean şi mă adresez tuturor timişorenilor. Nu trebuie să le promitem nimic, doar îi asigur că prin venirea mea în acest post vom face ordine şi vom realiza toate obiectivele în termenele stabilite”, a declarat candidatul UNPR la Primăria Timişoara. Coșniță a precizat că prin modul în care este condusă administrația locală trebuie ca orașul să devină unul pe placul cetățenilor, dar și al vizitatorilor.

Ion Răducanu a comentat, după prezentarea candidaţilor la primăriile din judeţ, că “e o echipă foarte bună, unul mai valoros ca celălalt. Mă aștept la 6%.Totdeauna am spus că nu îmi pun în cap mai mult de 6%. Oricum limita minimă e 5%. Am 10.000 de membri, ca să iau 6% îmi trebuie voturile oamenilor mei și încă jumătate din atât. Voi ați interpretat așa că eu sunt supărat pe PSD Timiș, eu niciodată nu o să fiu supărat pe baza partidului, pe adevărații pesediști. Eu am avut probleme cu conducerea centrală a PSD, pentru că de acolo a bătut vântul și ne-am încurcat în încheierea unor alianțe. (…) Suntem într-un armistițiu”. Conform lui Răducanu, UNPR Timiş va perfecta în curând şi o alianţă cu PNŢCD Timiş pentru alegerile locale.

Foto: Codruța Oprean

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.