FESTIVAL de goluri pentru Informatica Timișoara, fără Vlad Iancu, în meciul 2...

FESTIVAL de goluri pentru Informatica Timișoara, fără Vlad Iancu, în meciul 2 cu CSMS Iași. Bănățenii au egalat la general și joacă mâine ”decisivul” pentru semifinale FOTO

0
DISTRIBUIȚI
informatica (23)
Matei și compania au făcut și spectacol cu CSMS Iași

CS Informatica Timișoara s-a distrat pe alocuri cu formația din Moldova în cel de-al doilea joc din sferturile de finală ale play-off-ului Ligii I de futsal. Fără Vlad Iancu, suspendat de club, elevii lui Robert Lupu s-au impus acasă în fața lui CSMS Iași cu 10-2 (6-0), după ce în primul joc bănățenii cedaseră surprinzător cu 3-4.

Alb-violeții au apelat din primele minute la un ”gung ho” la poarta ieșenilor. După șansa lui Matei minutul 3 a adus două goluri. Janjic, scăpat singur cu portarul, și același Matei, cu un șut din apropiere, au făcut 2-0. A urmat fiesta braziliană. Savio marcând o triplă între minutele 6 și 20. Scorul putea fi și mai mare dar lui Lupu nu i s-a acordat un gol, după ce un balon ”călcat” a părut respins de dincolo de linie de defensiva năucită a alb-albaștrilor. ”Setul”, 6-0 la pauză, a fost stabilit de Janjic, în urma unui șut curat în vinclu.

Moldovenii puteau fi deja bănuiți că se menajează pentru jocul 3. Partea secundă a început mai bine pentru ei, după ce gazdele s-au mai relaxat. Pisică a trimis în bară în minutul 28. Imediat Jodas Vives a redus din diferență în urma unei erori de calcul în apărarea Informaticii. Și, tot în același minut, Pisică a reușit până la urmă, din lateral, să marcheze pentru 2-6. Ofensiva Iașiului s-a dovedit însă un foc de paie, căci, la faza următoare Lupu și echipa de bază a forțat din nou iar antrenorul-jucător s-a trecut pe listă cu golul de 7-2.

Până la final aveau să mai înscrie: Felipe Pinto pentru 8-2, din unghi, Matei – assist Călugăreanu, în același minut 35, și Milojevic, în ultimele secunde, din pasa lui Novoselac. După două jocuri Informatica – CSMS scorul e 1-1 și partida decisivă va fi mâine, de la ora 16, tot în Sala ”Constantin Jude”.

Informatica Timișoara: Giurcanu – Lupu, Rakic, Fl. Matei (c), Janjic. Au mai intrat: T. Lungu, R. Voin – Dobre, Milojevic, Novoselac, Călugăreanu, Savio și Felipe. Antrenor: Robert Lupu.

CSMS Iași: M. Chiriac – Pisică, Pricop, Mandea, V. Pricop (c). Au mai intrat: Botezatu, Guțu, Jodas Vives, Despan și Baboi. Antrenor: Nelu Stancea.

Iancu, dorit de Deva

Exclus din lot după ieșirea necontrolată de pe Facebook, portarul Vlad Iancu s-a prezentat la meci ”incognito”, în tribună.


Titular azi a fost Vasile Giurcanu, care nu a avut mari probleme să se achite de sarcini. Pe final au intrat între buturi și tinerii Theodor Lungu și Robert Voin. ”Ne așteptam să-i batem la un scor mare, trebuia să demonstrăm că la Iași a fost un accident. Mâine important e să batem și cu 1-0. Mi-ar plăcea să revină Iancu, suntem colegi, e un portar bun, ar fi bine. Cred că noi ne-am relaxat acolo, am intrat mai slab în teren și ne-au surprins”, a spus la final ”Sile” Giurcanu.

Timișorenii se așteaptă să ”fluiere” spre semifinale și în duelul de mâine. ”Cam asta e valoarea, din păcate la Iași, așa cum a fost la Tg. Secuiesc, a fost o greșeală, o lipsă de concentrare, pentru că jucam cu o echipă mai slabă. Dar azi băieții au fost foarte concentrați, nu avem cum să pierdem calificarea. Matei a zis că o să dăm 15 goluri în cele două meciuri”, a declarat Gabriel Lungu, președintele Informaticii. Oficialul a explicat și situația lui Vlad Iancu: ”Iancu e suspendat deocamdată, e sub contract, dacă dorește cineva să-l ia, am înțeles că Deva și-a exprimat dorința de a-l transfera, îi așteptăm la negocieri. Ați văzut că avem portari buni. Au evoluat toți trei. Nu stăm într-un jucător. Indiferent ce vrea fiecare, obiectivul e de a câștiga campionatul. A fost o scăpare de sub control a lui Iancu, îmi pare rău pentru el, am fost apropiat de el, l-am scos de multe ori din anumite stări, l-am sprijinit la CIP Deva. A venit vremea lui, dar din păcate vrea să-i treacă la fel de repede cum a venit. O să ne decidem, deocamdată e scos din lot”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.