Iubitorii de senzații tari se pregătesc de PROTEST pentru că Primăria Timișoara...

Iubitorii de senzații tari se pregătesc de PROTEST pentru că Primăria Timișoara nu realizează skatepark-ul promis. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI
biciclete 1 skatepark
Tinerii timișoreni vor un skatepark

Un nou protest la Timișoara. De data aceasta, se pregătesc să iasă în stradă iubitorii de senzații tari, cărora municipalitatea le-a promis că va realiza un skatepark, însă proiectul nu a fost materializat. Vă reamintim că, la sfârșitul lunii martie, primarul Nicolae Robu anunța că lucrările la parc sunt blocate din cauza unor erori de proiectare.

Astfel, amatorii de sporturi extreme intenționează să organizeze o acțiune intitulată „Protest pentru skatepark în Timișoara” în fața sediului primăriei, sâmbătă, 23 aprilie, între orele 14.00 și 17.00.


„Vom face o mobilizare pentru a atrage atenția autorităților că este o mare nevoie de un loc special amenajat pentru practicanții de skateboard, role, bmx, mtb și altele, deoarece nu pot progresa pe stradă. Vrem să fim un număr cât mai mare pentru a reprezenta o putere, așa că veniți cât mai mulți. Un astfel de parc înseamnă un loc în care te poți exprima liber, civilizat și prietenos. Important e să fim uniți”, au scris inițiatorii acțiunii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Protest și la „pedalare”

Nu este primul protest organizat de iubitorii de senzații tari din orașul de pe Bega. În cadrul „Pedalării de Primăvară” organizată de „Verde pentru Biciclete” în data de 3 aprilie, aproximativ 20 de tineri s-au plimbat pe străzile orașului pe două roți, „înarmați” fiind cu pancarte cu mesaje precum „Vrem skatepark de 8 ani”, „Timișoara, vrem skatepark” sau „Timișoara are nevoie de skatepark”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.