Solista spaniolă Bebe, pentru prima oară în concert în România. Unde va...

Solista spaniolă Bebe, pentru prima oară în concert în România. Unde va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
bebe
Bebe, în premieră în România

Solista spaniolă Bebe, care a câştigat un premiu Latin Grammy va susţine un concert în premieră în România, recitalul ei urmând să fie inclus în cadrul celei de-a doua ediţii a Music Travel Festival, care va avea loc în perioada 17- 19 iunie la Herneacova, la aproximativ 30 de kilometri de Timişoara.

Bebe, pe numele ei real María Nieves Rebolledo Vila, s-a născut în 9 mai 1978 iar părinţii ei au fost membrii unei trupe de folk. Albumul care i-a adus consacrarea a fost „Pafuera Telarañas“. Discul a fost nominalizat la mai multe categorii în cadrul unor premii diverse şi a câştigat premiul Latin Grammy pentru Best New Artist în 2005.


Primul single de pe acest disc, „Malo” a avut parte de un succes internaţional şi a fost folosit în coloana sonoră a serialului argentinian Mujeres Asesinas. Următoarele ei discuri au fost „Y.” (2009), „Un Pokito de Rocanrol” (2012) şi „Cambio de Piel” (2015).

Ce alți artiști vor lua parte la Music Travel Festival unde va concerta și Bebe?

Cea de-a doua ediţie a Music Travel Festival le oferă tuturor celor interesaţi trei zile de camping, muzică bună, teatru, activități inedite și sport ce se vor desfășura pe malul lacului Herneacova. Noua locație va dispune atât de scenă acoperită unde se vor desfășura concerte si DJ party-uri, cât și de scenă în aer liber. Situat la 30 de km de Timișoara, satul Herneacova se află la nord de orașul Recaș, în apropierea noii autostrăzi A1, care facilitează accesul din mai multe județe ale regiunii. Unul dintre motivele pentru care organizatorii au ales să scoată festivalul în natură este oportunitatea de a deveni un eveniment cât mai ecologic. Numele anunţate pentru ediţia din acest an a festivalului sunt Yoav, Bebe, Ada Milea, Şuie Paparude, Grimus, Robin and the Backstabbers, Golan, Alexandra Uşurelu, Moonlight Breakfast, Emeric Imre, Teo Milea, Mircea Baniciu, Nopame, Beck Corlan, Les Elephantes Bizzares , Fără Zahăr, The Case şi The Different Class. În early bird, biletele pentru acest eveniment costă 69 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.