Timișoara va găzdui și turneul final pentru promovarea în Divizia A1 la...

Timișoara va găzdui și turneul final pentru promovarea în Divizia A1 la volei feminin. Cu ce echipe se vor lupta UVT Agroland și CSU Politehnica

0
DISTRIBUIȚI

12472716_489533007906423_8770307356268284832_n

Formațiile timișorene de volei feminin din liga secundă au oportunitatea să lupte acasă și în turneul final pentru promovarea în elită. După semifinalul organizat de CSU Poli la Sala ”Mircea Albu”, a venit rândul celor de la UVT Agroland să fie gazde. Gruparea condusă de Horia Cardoș a câștigat licitația organizată pentru lupta decisivă, una în care echipele de pe Bega vor lupta cu SCM Pitești și CSU Galați.

Intențiile noului club timișorean sunt foarte serioase, în condițiile în care pentru organizarea turneului final de promovare UVT Agroland a licitat 5.000 de euro, cu 800 mai mult decât Piteștiul, formație sprijinită de autorități.


”Mă bucur că am reușit să atragem la Timișoara această competiției. Este un plus pentru oraș, pentru volei, pentru iubitorii acestui sport. Am declarat încă de la bun început că obiectivul nostru este acela de a promova în primul eșalon voleibalistic și după parcursul bun de până acum, pot să vă spun că abia așteptăm să evoluăm în ultima fază a competiției. Turneul se va desfășura în perioada 6 – 8 mai și îi așteptăm pe toți timișorenii să ne susțină, pentru că împreună putem realiza ceva frumos pentru Timișoara în plan voleibalistic”, a declarat Horia Cardoș, președintele UVT Agroland.

UVT Agroland și CSU Politehnica Timișoara, câștigătoare în semifinalul vestic, vor lupta pentru promovare cu CSU Galați și SCM Pitești, grupări care provin din turneul semifinal organizat pentru seria estică.

Tot la volei, dar la masculin, CSU UVT Timișoara va încerca să promoveze în A1 după turneul găzduit de Bacău, în perioada 13-15 mai.

Foto: Facebook / UVT Agroland Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.