Un nou concert Adi Bărar Band la Timişoara. Unde are loc evenimentul

Un nou concert Adi Bărar Band la Timişoara. Unde are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

adibararband

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la o nouă întâlnire sonoră cu Adi Bărar Band, evenimentul urmând să se desfăşoare joi, 28 aprilie, de la ora 21.30, la Josefin Pub. Ca de fiecare dată, trupa compusă din Adi Bărar, Cristi Raţiu şi Kombel Cramba le va oferi spectatorilor un amestec de blues, rythm & blues, funk şi rock.

„Am înfiinţat acest grup în anul 2009 din dorinţa de a mă reîntoarce la radăcinile stilului care a pus baza dezvoltării mele ca artist, fiind astfel un proiect de suflet.


Facem chestia asta din hobby. Eu încerc să suplinesc şi rolul de solist vocal, pe lângă cel de chitarist. Chiar dacă unii spun că blues-ul este un gen de nişă, mort, mie nu mi se pare aşa. Dovada concretă o avem la concertele noastre, unde vine multă lume. Aleg piese care îmi plac în mod deosebit, dar şi care le pot cânta. Nu toate piesele se pot cânta. Asta e una din marile probleme la trupele de cover-uri. Unele din ele au armonii discutabile. Desigur, sunt şi trupe de cover-uri de apreciat dar şi altele care nu ştiu să-şi facă repertoriul. Încerc să aleg piesele care îmi plac şi care cred că mi se potrivesc. Încerc să le reorchestrez în formula de trio şi să le interpretăm cât mai bine“, a precizat Adi Bărar.

Biletele pentru concertul formaţiei Adi Bărar Band care poartă numele de „O altă față a blues-ului” costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.