„Dincolo de calea ferată”, la Timișoara. Când vă puteți întâlni cu regizorul...

„Dincolo de calea ferată”, la Timișoara. Când vă puteți întâlni cu regizorul Cătălin Mitulescu și actrița Ada Condeescu

0
DISTRIBUIȚI

Cel mai nou film în regia lui Cătălin Mitulescu, „Dincolo de calea ferată” ajunge, marți, la Timișoara, iar regizorul, alături actrița Ada Condeescu vin să se întâlnească cu publicul. Întâlnirea are loc la cinematograful Cinema City din Timișoara Shopping City, marți, 26 aprilie, de la ora 20.00.

afis 11.04

„Există multă tensiune într-un cuplu când cei doi se revăd după un timp. Întâlnirea are o miză uriașă, mai ales dacă se iubesc”, spune Cătălin Mitulescu despre filmul său.

Ce poveste spune regizorul? Radu se întoarce din Italia după o absență de un an și își găsește soția total schimbată. Cei doi petrec o noapte în care încearcă să se regăsească. Muzica răsună dincolo de calea ferată și toți prietenii petrec la o nuntă în cartier. Dincolo de calea ferată e un București viu, efervescent și uman, reconstruit de regizorul Cătălin Mitulescu.

Dincolo de calea ferata_2

Cariera de regizor a lui Cătălin Mitulescu a debutat cu selecția la Cannes a primelor două scurtmetraje, iar cel de-al treilea, „Trafic”, a fost laureat cu Palme d’Or în 2004.


Debutul în lungmetraj, în 2006, a fost de asemenea un succes. Filmul „Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii” a avut premiera în secțiunea Un certain regard la Cannes, la fel și următorul său film, „Loverboy”.

Dincolo de calea ferata_1

„Dincolo de calea ferată” este o co-producție România-Italia-Suedia de Strada Film, Apapaja, Film I Väst, The Chimney şi Digital Cube. Distribuit de Metropolis Film, un film produs cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Societății Române de Televiziune, Media Programme-Call for Proposals 25/2010, Trentino Film Commission, Fundația Fildas Art, The Media Partnership, Media Investment Communications, Zenith Media Communications, Catena, Romaqua Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.