ACS Poli, scăpată de depunctare chiar înainte de duelul cu Voluntari. Cum...

ACS Poli, scăpată de depunctare chiar înainte de duelul cu Voluntari. Cum i-au fost îndeplinite toate solicitările lui Ianis Zicu

0
DISTRIBUIȚI
Ianis Zicu s-a certat cu președintele Ioan Miculaș
Ianis Zicu își primește toți banii din contractul cu ACS Poli

ACS Poli a mai primit un mic balon de oxigen care păstrează miza jocului de azi de la Voluntari. Timișorenii și-au plătit datoriile către Ianis Zicu și nu vor fi depunctați. Mai mult, clubul a cedat și ultimei cerințe a ”machidonului”. Jucătorul își va primi astfel direct de la LPF restul sumelor din contract, prin cesiunea drepturilor pentru Cupa Ligii.

Ianis Zicu a primit 24 de mii de euro pentru primele trei luni ale anului.


Dacă clubul nu vira până azi suma jocul cu Voluntari devenea practic un amical pentru că bănățenii ar fi fost sancționați cu pierderea a 2 puncte în clasament. Banii au venit de la apropiați ai lui ACS Poli. Comisia de Disciplină a luat act și nu a executat decizia CNSL. Inițial cele două părți conveniseră pentru amânarea platei cu o săptămână, până azi, după ce jucătorul primise 7.500 euro. 

Zicu va primi restul banilor de la LPF

ACS Poli urma să primească 24 de mii de euro pentru participarea în Cupa Ligii, toată suma va ajunge la Zicu după finala competiției. Deși inițial Ioan Miculaș spunea că se opune ca drepturile de la LPF să meargă, prin cesiune, direct în conturile jucătorului de 32 de ani, azi el a subliniat că până la urmă aceasta era singura soluție. ”Eu nu doream, dar am făcut ce e mai bine pentru club. Oricum banii aceia trebuie plătiți pentru că sunt în contractul lui”, ne-a spus președintele lui ACS Poli. Zicu va obține astfel și restul de 24 de mii de euro din contractul care expiră pe 30 iunie, adică totalul salariilor din perioada aprilie-iunie.

ACS Poli își joacă azi de la ora 18.00, la Voluntari, ultima speranță pentru prinderea barajului de promovare/retrogradare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.