Alexandra Mitroi, semifinalista concursului Vocea României, a lansat o piesă nouă alături...

Alexandra Mitroi, semifinalista concursului Vocea României, a lansat o piesă nouă alături de Sean Norvis VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

alexandramitroi

Semifinalista la Vocea Romaniei din ediţia anului 2015, Alexandra Mitroi, a lansat ieri, 9 mai, exact de ziua ei, un single numit „Inside Story”, alături de Sean Norvis, melodia urmând să se regăsească şi pe albumul de debut al acestuia din urmă.

Alexandra Mitroi a făcut primii paşi spre o carieră muzicală când avea 16 ani. Vocea ei a fost descoperită întâmplător, de către diriginta care a rugat-o să cânte o doină. Apoi a devenit membră a corului oraşului Jimbolia, acolo unde şi-a petrecut şi anii copilăriei. Dorindu-şi să îşi descopere mai mult vocea, pasiunea ei pentru muzică devenind tot mai mare, aceasta a hotărât să ia ore de canto, urmând să participe la concursuri locale şi câştigând mereu premii. Mai târziu, fiind studentă la Universitatea de Vest din Timişoara, secţia Publicitate, a avut perioada de practică la Bucureşti, la TVR.


Cu această ocazie a participat la un concurs de karaoke, la Hard Rock Cafe, reuşind să câştige primul loc, în ciuda faptului că au participat artişti care acum sunt pe val. După acel moment, Alexandra a luat decizia să aibă propriul band.

În prezent bruneta este implicată în acest proiect inedit alături de timişoreanul Sean Norvis. „Ne-am cunoscut la un concert, unde eram amândoi invitaţi şi într-una din pauze i-am arătat ideea piesei «Inside Story», de care Alexandra s-a ataşat instant”, povesteşte Sean Norvis. „Inside Story” este o piesă de suflet a Alexandrei Mitroi, single-ul acesta reprezentând un cadou pentru fanii ei, chiar de ziua frumoasei cântăreţe.

Dealtfel, exact de ziua ei, artista a susţinut un concert alături de band-ul ei pe scena din Piaţa Unirii, în cadrul sărbătoririi Zilei Europei, unde au mai cântat Lidia Bubble şi Smiley.

Cei doi artişti vor intepretata piesa „Inside Story” precum şi alte piese de pe albumul lui Sean, „The way I feel”, live, împreună cu Paul Negruţ (tobe) şi Silviu Dan Iliescu (chitară), pe data de 27 mai, de Ziua Studentului, la Timişoara, în Complexul Studenţesc. Alături de ei va mai fi şi Guess Who.

Sean Norvis se pregăteşte să îşi lanseze albumul de debut, intitulat „The Way I Feel”. În ultimul an, artistul timişorean a lucrat intens la acest material discografic ce va fi lansat simultan la casele de discuri Spread Your Legs Recordings şi Voices Media, pe data de 14 mai, chiar de ziua lui de naştere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.