ASU Politehnica, pregătită pentru ”pistoalele” de la Ineu. Sorin Brîndescu: ”Avem un...

ASU Politehnica, pregătită pentru ”pistoalele” de la Ineu. Sorin Brîndescu: ”Avem un moral bun pentru finalul de campionat”

2
DISTRIBUIȚI
asu politehnica cs ineu (13)
ASU Politehnica a depășit greu Ineul în tur

Alb-violeții de pe ”Știința” au revenit în weekend-ul trecut pe primul loc în C4 după un convingător 5-1 cu fostul lider, Performanța Ighiu. ASU Politehnica Timșoara e văzută acum ca favorită certă la promovare, dar are parte sâmbătă de o nouă deplasare dificilă, în județul Arad pe terenul Ineului. Formația pregătită de Sorin Brîndescu se confruntă și cu absențe importante din rândul juniorilor.

ASU Poli e de netrecut pe teren propriu, dar a avut probleme în ultimele deplasări. După eșecul de la Sebiș, timișorenii revin în județul vecin, dar la mai slab clasata CS Ineu. Elevii lui Cristian Sculici sunt doar pe 11 dar au fost de netrecut în primăvară acasă, mai mult, în etapa trecută au scos în punct la revelația Măgura Cisnădie.

”Avem un moral bun pentru finalul de campionat, trebuie să fim atenți să nu fim prea euforici și să gestionăm bine jocurile rămase.


Ighiul e istorie, contează următoarele meciuri”, a declarat Sorin Brîndescu pentru PRESSALERT.ro. Antrenorul ”Băieților în ghete” nu va putea miza în această rundă pe Marius Marin și Marko Giuricici, ambii jucători sub 19 ani fiind suspendați pentru cumul de ”galbene”. La timișoreni revine în schimb Alex Birău (foto), care a stat cu Ighiu din cauza avertismentelor. La gazde revin Huțanu și Clej, care au ”stat” din același motiv. ”Contează și absența celor doi juniori. Dar avem tineri care pot să-i suplinească și acum e șansa lor”, a mai spus Brîndescu. Tehnicianul așteaptă acum ca elevii săi să vină cu toate punctele și din deplasări. ”Oricine ne poate pune probleme dacă nu ne concentrăm. Cei de la Ineu sunt combativi, chiar dacă nu au mulți jucători cu experiență, au și nume importante”, a conchis Brîndescu. În tur ASU Poli s-a impus la limită, cu 2-1.

Partida CS Ineu – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în runda a 26-a a Seriei a IV-a din Liga a III-a. Alb-violeții au două puncte avans față de Ighiu, locul 2, grupare care are și un meci în plus și care va evolua pe teren propriu cu Giarmata. În timp ce Cugirul, la patru puncte distanță de lider, va juca la Sebiș.

2 COMENTARII

    • Înainte sa vb gândește ce spui ,cum ți-ai dat seama ca antrenorul a vândut meciul esti tu asa informat,nu ai văzut declarațiile ca ia nenorocit portarul cu toate ca au jucat slab asta e adevărat ,nu arunca cu vb aiurea fără sa ai macar habar de ce spui

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.