Cadou pentru cei mai buni studenți de la Facultatea de Economie din...

Cadou pentru cei mai buni studenți de la Facultatea de Economie din Timișoara: un loc de muncă într-o mare companie. Ce vor învăța

0
DISTRIBUIȚI

curs festiv

Mai mulți studenți merituoși din cadrul Universității de Vest din Timișoara au primit un cadou neașteptat la finalizarea facultății: un loc de muncă în domeniul studiat într-o mare companie ce oferă servicii de audit, consultanță fiscală și pentru afaceri. Este vorba de cinci viitori absolvenți ai Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, care au fost selectați în parteneriat cu profesorii dintre studenții cu cele mai bune rezultate academice.

Premiul inedit a fost acordat studenților timișoreni în cadrul unui program al companiei ce se adresează absolvenților facultăților cu profil economic și de afaceri din principalele universități din țară.


Programul se desfăşoară în parteneriat cu universităţile, oferind absolvenţilor cu cele mai bune rezultate oportunitatea de a-şi începe cariera într-unul din birourile companiei din România şi de a beneficia de instruire şi îndrumare pentru dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor necesare unui consultant de excepţie.

„Concentrăm multe dintre eforturile noastre în corelarea programelor educaționale cu piața muncii. Sunt multe de făcut în această privință, mai ales că adaptarea pregătirii studenților la nevoile mediului economic este un proces continuu. Reușita stă în dialogul cu partenerii din companii. Condițiile socio-economice se schimbă de la o zi la alta, astfel că trebuie să ne adaptăm mereu la ceea ce se întâmplă în societate, să fim în mijlocul ei și să menținem căile de comunicare deschise”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.