Cei mai buni elevi de la Liceul Loga din Timișoara, premiați. De...

Cei mai buni elevi de la Liceul Loga din Timișoara, premiați. De ce condiții ca-n Occident vor avea parte din toamnă

2
DISTRIBUIȚI
colegiul cd loga
Sărbătoare la Colegiul C. D. Loga din Timișoara.

Cu mic cu mare, elevii de la Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara, unul dintre cele mai bune licee din județul Timiș, s-au urcat pe biciclete, în această dimineață, pentru a parcurge un drum simbolic. Este vorba de acțiunea „Drumul spre casă”, în cadrul căreia elevii au pornit de la sediul temporar al liceului, de pe strada Lorena, până la sediul de pe B-dul C. D. Loga. În acest mod, participanții la acțiune au dorit să arate că nu mai au mult de așteptat și se vor muta în clădirea principală, care se află în plin proces de modernizare.

Zeci de olimpici de la Colegiul „C. D. Loga”, premiați

Aceasta este doar prima dintre acțiunile care au avut loc, astăzi, 21 mai, de Ziua Școlii. Apoi, a urmat o ceremonie în cadrul căreia au fost premiați cei mai buni elevi ai unității de învățământ. „Avem zece olimpici cu premii naționale, 88 au rămas cu premii județene și încă 60 care au rămas cu mențiuni județene la olimpiade. De asemenea, Alexandra Modrea, înscrisă în clasa a XII-a, a obținut cea mai bună performanță pentru școală, fiind aleasă în lotul lărgit care va reprezenta România la Olimpiada Internațională de Fizică”, a precizat Gizela Fuioagă, directorul Colegiului Național „C.


D. Loga” din Timișoara.

Festivitatea de premiere a elevilor olimpici a avut loc în sala festivă a clădirii de pe B-dul C. D. Loga, una dintre puținele încăperi care sunt finalizate. Potrivit reprezentanților școlii, cel mai probabil elevii se vor muta în clădirea reabilitată din toamnă. „Mai trebuie finisări interioare încă de făcut, cablarea la internet, la curent, de făcut curățenie. Avem și dotări în proiect: table smart cu videoproiector, precum și patru laboratoare cu calculatoare”, a explicat Gizela Fuioagă. Aproximativ o mie de elevi învață la Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.