Consiliul Judeţean Timiş scoate Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara la licitaţie. În...

Consiliul Judeţean Timiş scoate Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara la licitaţie. În ce condiţii va putea fi închiriat

0
DISTRIBUIȚI

stadion dan paltinisan

Stadionul „Dan Păltinișanu” Timișoara, aflat în proprietatea Consiliului Judeţean Timiş, va fi scos la licitaţie pentru a fi închiriat. Proiectul aflat pe site-ul instituţiei va fi supus la vot în data de 20 mai, atunci când aleşii judeţeni se vor reuni în plen.

„Stadionul «Dan Păltinișanu» Timișoara, situat în municipiul Timişoara, str. Ștefan Plăvaț, str. Diaconu Coresi este proprietate publică a judeţului Timiş și este înscris în CF nr. 406735, nr.top 14164/1, 14166/1, 14165/1, 14167/1 – Timișoara, fiind de importanţă majora, atât pentru oraş, cât şi pentru regiune, aici desfășurându-se manifestările sportive de anvergură, cât și evenimente artistice. Administrarea stadionului a fost atribuită de către Consiliul Judeţean Timiş, prin Hotărârea nr. 86/2012, Direcției de Prestări Servicii Timiș, care asigura întreținerea și paza imobilului.


Prin aceeași hotărâre Consiliul Județean Timiș acorda folosința gratuită a stadionului pe un termen de 4 ani, respectiv până la data de 02.08.2016 Asociației Club Sportiv Poli Timișoara. Date fiind prevederile legale în vigoare, închirierea stadionului, ca bun imobil din domeniul public al Județului Timiș se poate face doar prin licitație publică, motiv pentru care propunem închirierea lui prin licitație publică, pe o perioadă de 2 ani. De asemenea Consiliul Județean Timiș va putea organiza sau închiria stadionul pentru organizarea de evenimente sportive și/sau cultural-artistice (ocazionale) și în cadrul perioadei contractului de închiriere pe 2 ani, fără a perturba activitatea persoanei juridice ce va dobandi calitatea de chiriaș. Totodată, date fiind obligațiile legale care ne vor reveni in calitate de locator, respectiv acelea de a asigura întreținerea bunului și realizarea investițiilor și a reparațiilor necesare bunei funcționări a stadionului, se impune darea în administrare a Stadionului «Dan Păltinișanu» Timișoara către Direcția de Prestări Servicii Timiș”, se arată în referarul proiectului postat pe site-ul CJT.

Detalii complete legate de condiţiile în care stadionul poate fi închiriat pot fi găsite pe site-ul CJT, acolo unde este postat proiectul cu anexele aferente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.