Mii de ordodocşi la slujba de Înviere de la Catedrala Mitropolitană. „Dumnezeu...

Mii de ordodocşi la slujba de Înviere de la Catedrala Mitropolitană. „Dumnezeu să binecuvânteze crestele Carpaților și mlădioasele lanuri de grâu ale Banatului” GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_226687" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">slujba de inviere catedrala timisoara
Slujba de Înviere a strâns mii de credincioşi la Catedrala Mitropolitană din Timişoara. Foto Adrian Pîclişan

Mii de creștinii ortodocși s-au adunat,în această seară, în fața Catedralei din Timișoara pentru a asista la slujba de Înviere. Cu lumânări în mână au așteptat nerăbdători, în sunetul bătăilor de clopot.Lumina Sfântă de la Ierusalim. Răbdarea creștinilor ortodocși a fost răsplătită puțin dupa miezul nopţii când Înalt Prea Sfinția Sa Mitropolitul Banatului Ioan Selejan a ieșit din Catedrala Mitropolitană să împartă lumină. Acesta a coborât chiar până pe strada din fața Catedralei pentru a da lumină și credincioșilor ce se aflau mai în spate.

Credincioșii au avut parte de Cântarea Hristos a Înviat la puțin timp după ce Lumina Sfântă a fost împărțită tuturor. Înainte de marșul de înconjurare a Centrului Timișoarei, IPSS Mitropolitul Banatului Ioan a adresat câteva binecuvântări celor prezenți la slujbă.”Iubiți credincioși, noi cei ce credem în înviere aparținem culturii și civilizației luminii. Aparținem culturii și civilizației lui Hristos. Dumnezeu să binecuvânteze țara noastră cea creștina. Dumnezeu să binecuvânteze crestele Carpaților și mlădioasele lanuri de grâu ale Banatului”.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.