Explozie urmată de incendiu în Timiș, a fost solicitat elicopterul SMURD. Ce...

Explozie urmată de incendiu în Timiș, a fost solicitat elicopterul SMURD. Ce s-a întâmplat UPDATE Victime transportate la București FOTO

0
DISTRIBUIȚI

smurd elicopter judetean

O explozie urmată de un incendiu s-a produs în această după-amiază în localitatea timișeană Tomnatic, iar mai multe echipaje de urgență au fost mobilizate la fața locului, inclusiv elicopterul SMURD.

Patru persoane au fost rănite după ce televizorul la care se uitau a explodat. Victimele au suferit arsuri, dar și răni de la schijele proiectate în urma exploziei. Una dintre victime a fost transportată la secția de Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara cu elicopterul SMURD, în timp ce celelalte trei au fost aduse cu ambulanța.

UPDATE Două dintre victime, aflate în stare foarte gravă, au fost duse cu ambulanţa pentru victime multiple la aeroportul din Timişoara, iar de acolo, au fost transportate cu o aeronavă medicală la Bucureşti, la Spitalul de Arşi.

UPDATE 2 „La locul intervenției s-au deplasat, din partea Stației de Pompieri Sânnicolau Mare, două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un elicopter SMURD, o autospecială de transport persoane și victime multiple, trei ambulanțe SAJ, șapte subofițeri și un ofițer.


La sosirea echipajelor s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la o încăpere din acea locuință. Au fost identificate patru persoane adulte cu arsuri (două victime cu arsuri în proporție de 60-70% și două cu arsuri în proporție de 20-30% din corp). De asemenea, au mai fost evacuați încă patru adulți și doi copii. După ce victimele au fost predate echipajelor medicale pentru transportul la spitalul județean Timișoara, incendiul a fost lichidat, cauza incendiului urmând a fi stabilită în urma anchetei efectuate de o echipă de criminaliști din cadrul IPJ Timiș”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.