Fântâna forată din Piaţa Bălcescu, dotată cu plăcuţă cu numele primarului Gheorghe...

Fântâna forată din Piaţa Bălcescu, dotată cu plăcuţă cu numele primarului Gheorghe Ciuhandu. Cum a comentat Alfred Simonis acţiunea PSD Timiş

3
DISTRIBUIȚI

freddy simonis si fantana

Pesediştii din Timiş au lipit, astăzi, o plăcuţă informativă la fântâna forată din Piaţa Bălcescu. Nu mai este un secret pentru nimeni că după venirea lui Nicolae Robu la conducerea Timişoarei, majoritatea fântânilor au rămas fără plăcuţele pe care era inscripiţionat numele primarului Gheorghe Ciuhandu, anul de realizare şi numele firmei care se ocupă de întreţinere. Explicaţia oficială dată de Direcţia Tehnică a Primăriei Timişoara a fost că plăcuţele au fost demontate pentru că numele firmei care se ocupă de întreţinere s-a schimbat. Surpriza timişorenilor nu a fost deloc mică atunci când au văzut că în anumite zone ale oraşului, cu predilecţie cele centrale, pe noile plăcuţe montate la numele primarului apare Nicolae Robu.

Ce spune Aflred Simonis despre plăcuţa de pe fântâna forată

Consilierul local al PSD Timiş Alfred Simonis a declarat că „e o acţiune cu o importantă componentă simbolică, practic astăzi încercăm să demonstrăm că acest oraş a existat înainte ca domnul Robu să fie primar şi va exista şi după ce domnul Robu nu va mai fi primar din data de 5 iunie.


Arată aşa cum spuneam modul în care s-a făcut administraţie şi politică în ultimii ani în Timişoara, un mod extrem de urât şi grosolan, nu a existat niciun pic de respect faţă de contracandidaţi, adversari politici sau predecesori aşa cum ar trebui să se întâmple într-un oraş civilizat, un oraş al multiculturalităţii. Aceste fântâni construite în anii 2000 în Timişoara de fosta adminstraţie iată, după un an de când domnul Robu a ajuns primar au fost inscripţionate cu numele lui fără niciun aport al acestuia. Au fost şi lucruri mult mai grave în acest oraş, începând cu faptul că fosta administraţie nu a fost invitată la inaugurarea niciunui proiect cu fonduri europene, pentru care s-a obţinut finanţare în mandatul domnului Ciuhandu”.

Alături de Alfed Simonis au luat parte la acţiune şi mai mulţi tineri din structura TSD Timiş, dar şi preşedintele TSD la nivel naţional, Gabriel Petrea şi Emilian Pavel, cel mai tânăr europarlamentar al PSD.

Fantana forata din Balcescu are placuta cu numele fostului primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.