Florin Bîrsășteanu vrea să pună în valoare o „resursă fantastică” a Timișoarei....

Florin Bîrsășteanu vrea să pună în valoare o „resursă fantastică” a Timișoarei. De ce spune că orașul stă „pe un munte de bani” VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

florin birsasteanu

Florin Bîrsășteanu, candidatul PSD la Primăria Timișoarei, și-a propus să ducă la bun sfârșit mai multe obiective, dacă va fi ales în această funcție. În cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară, Florin Bîrsășteanu a explicat că unul dintre aceste obiective îl reprezintă și scoaterea din pasivitate a unei „resurse fantastice” a orașului. Și anume, este vorba de „resursa umană extrem de calificată, dar neimplicată. Stăm pe un munte de experiență, vorbim de un profesionalism neutilizat. Dacă voi fi primar, voi scoate din pasivitate această resursă, în primul rând prin transparență. Oamenii trebuie să știe cum se cheltuie bugetul”.

„Timișoara are nevoie de proiecte realiste”

Candidatul PSD la Primăria Timișoarei mai consideră și că relaționarea directă cu cetățenii este una firească, astfel că nu are de gând să renunțe la audiențe, dacă ajunge primar al capitalei Banatului. Florin Bîrsășteanu spune și că, în urma discuțiilor avute cu cetățenii, a ajuns la concluzia că lumea nu mai crede în oamenii politici, „90% din oameni sunt reticenți la politicieni, foarte puțini mai cred în democrația actuală.


E multă bătaie de joc pe banii publici”.

De asemenea, pesedistul crede că un bun primar este cel care pune în practică proiectele aprobate de Consiliul Local Timișoara, proiecte care ar trebui să fie „realiste, ale oamenilor, care se construiesc după discuții avute cu cetățenii. Toate aceste mecanisme nu au fost respectate. Bugetul Timișoarei a trecut fără dezbatere publică, e de noapte minții, de neconceput așa ceva”. Florin Bîrsășteanu nu este de acord și cu faptul că Nicolae Robu îi face pe cetățenii care nu sunt de acord cu el „idioți, looseri, cu IQ mic. Pentru normalitate e nevoie de de Florin Bîrsășteanu ca primar al Timișoarei și de Sorin Grindeanu de președinte al CJ Timiș”.

„Timișoara are nevoie de proiecte realiste, nu de fântâni pe Bega și stadioane de 50.000 de locuri. Orașul are nevoie de locuințe sociale pentru tineri, are nevoie de resursa cea mai importantă, resursa umană, suntem un centru universitar de elită, dar e greu ca un tânăr de 25 de ani să rămână aici dacă nu are unde să locuiască. Banii publici ar trebui să meargă acolo unde sunt necesitățile cetățeanului. Zona socială e foarte importantă. Trebuie să facem școli și spitale serioase, nu să ne milogim la bugetul național. Stăm pe un munte de bani. Dacă administrăm corect bugetul orașului, avem șanse de dezvoltare”, a conchis Florin Bîrsășteanu, care spune că are convingerea că va ajunge primar al Timișoarei. Potrivit pesedistului, în ultimii patru ani, bugetul Timișoarei a fost de aproximativ un miliard de euro.

4 COMENTARII

  1. Felicitari domnule doctor. Mie si frica sa ajunga Robu iarasi primar. Va spun sincer. Lipsa unei infrastructuri care sa poata face traficului din Timisoara, locuintele pentru tineri ar fi trebuit sa fie prioritare. Nu vreau s ama gandesc cati bani va costa fantana muzicala ce vrea s ao faca in parcul Botanic. Timisoare nu are nevoie de asa ceva, sa rezolve prima data problemele primordiale pentru timisoreni si apoi „lucrari de decorare”. Dar nu va face acest lucru, isi face in continuare mofturile si noi timisorenii sunt cei care trebuie sa platim acest pret. Va doresc succes domnule Birsasteanu, Timisoara are nevoie de dumneavoastra, Timisoara are nevoie de schimbare!!!

  2. cand spun Florin Birsasteanu,spun un om de exceptie,un om care e aproape de oameni,un medic atent cu pacientii..am convingerea ca o sa fi un primar exceptional si o sa faca multe lucruri bune pentru noi! imi place cum vorbeste,imi plac proiectele lui, nu se aprinde la oameni! mult succes Florin Birsasteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.