Lista completă a secţiilor de vot din Timişoara şi judeţ pentru alegerile...

Lista completă a secţiilor de vot din Timişoara şi judeţ pentru alegerile locale din 2016. Vezi unde mergi să votezi

1
DISTRIBUIȚI

indicator sectie votare

Doar două săptămâni ne mai despart de un moment decisiv, alegerile locale din anul 2016, când timişorenii şi timişenii pot ieşi la vot pentru a alege dacă doresc să meargă mai departe cu Nicolae Robu ca primar şi Titu Bojin ca şef al Consiliului Judeţean Timiş sau nu.

Nu mai puţin de zece oameni au intrat în cursa electorală pentru Primăria Timişoara. Cu şanse mari pentru fotoliul lui Nicole Robu se bat însă puţini competitori. Aceştia sunt, în ordine aleatorie, chiar actualul primar, pesedistul Florin Bîrsăşteanu, candidatul PMP Marius Dugulescu, independentul Adrian Orza şi UNPR-istul Ion Răducanu.

Nici cursa pentru şefia Consililui Judeţean Timiş nu se anunţă una simplă, cu toate că aici preşedintele instituţiei se va alege prin negocieri purtate pentru stabilirea unei majorităţi.


Şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu, desemnat ca şi candidat pentru şefia CJT susţine însă că PSD va lua circa 20 de consilieri şi nu va avea nevoie să negocieze cu nimeni. La fel gândeşte şi PNL, astfel că copreşedintele Dan Popa a promis că va renunţa la funcţia de conducere dacă Alin Popoviciu nu devine preşedinte al CJ. Nici actualul preşedinte al CJ Timiş nu se lasă. Transferat la UNPR, Titu Bojin spune că se pregăteşte fără emoţii pentru un nou mandate de şef.

Şi pentru că cei mai mulţi dintre dumneavoastră aţi decis probabil deja cine este candidatul căruia îi veţi acorda votul, mai jos vă prezentăm lista secţiilor de votare din Timişoara şi Timiş. Nu mai puţin de 595 de secţii de vot vor fi amenajate pentru data de 5 iunie. Detalii despre aceste puteţi găsi aici. Mai multe informații legate de arondarea la secţii de vot se pot afla și de la primăriile fiecărei localităţi.

1 COMENTARIU

  1. Fotoliul lui Robu e de fapt fotoliul primăriei sau a venit Robu cu el de acasă că-i plăcea foarte mult? Întreb pentru că tot văd formularea asta şi nu sunt sigur care variantă e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.