Medic din Timișoara: „Fițoșii merg la privat”. De ce spune că e...

Medic din Timișoara: „Fițoșii merg la privat”. De ce spune că e mai bine în spitalele de stat

3
DISTRIBUIȚI

ioan sporea

Deține o policlinică privată, dar cu toate acestea nu este de acord ca bolnavii să renunțe la un spital de stat, mai ales dacă suferă de afecțiuni grave.


Medicul Ioan Sporea, șeful Clinicii de Gastroenterologie de la Spitalul Județean Timișoara, consideră că la spitalele private ar trebui să apeleze doar cei care au nevoie de operații „de rutină”.

„Cred că mai mult fițoșii merg la privat. Un rid scos, lucruri mai simple pot fi tratate în spitale private, dar cazurile grave trebuie tratate într-un spital de stat. Dacă apare o complicație în timpul unei operații, la privat ai un medic, pe când la Spitalul Județean Timișoara, de exemplu, ai 25 de medici dintr-o mulțime de secții care pot să te ajute”, este de părere Ioan Sporea.

Medicul timișorean conduce Secția de Gastroenterologie de la „Județean” de 14 ani. Anual, aproximativ 2.500 de pacienţi din vestul ţării sunt internaţi în această clinică, majoritatea cu afecţiuni ale sistemului digestiv, ciroză, hepatite cronice sau hemoragii digestive.

3 COMENTARII

  1. Partial adevarat ce spune domnul doctor.Dar, daca nu ai bani sa sensibilizez,i fie unul sau douzecisicinci de medici, mori cu zile.
    Farmacia nu are medicamentul x…… Apartinatorul alearga, disperat, la una din farmaciile din jurul spitalelor si cumpara un banal medicament de un leu…
    „‘Interventia poate fi temporizata””, se spune in toate spitalele de stat.
    Sa nu ne imbatam cu apa rece.Sistemul de sanatate e distrus.Si asta cu ajutorul politicului care este prezent in toate.Si daca nu esti inregimentat intr-un partid nu obtii un post in spital, ce sa mai vorbim de functii de conducere. Domnule doctor, din decenta, renuntati la aceste afirmatii!.Nu ne mai umiliti la nesfarsit!

  2. Atunci el pentru ce are clinica privata unde iti ia banii , ,,te consulta” iti ia si o eventuala taxa de urgenta ca sa te ia un iunie nu in septembrie apoi te interneaza pentru o zi la judetean si iti face acolo analoizele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.