Moarte TERIBILĂ pentru un șofer, în apropiere de Timișoara. Ce au descoperit...

Moarte TERIBILĂ pentru un șofer, în apropiere de Timișoara. Ce au descoperit echipajele de urgență FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-644185212">

masina arsa isu (6)

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” au fost anunțati noaptea trecută, la ora 1.10, referitor la producerea unui incendiu de vegetație uscată/gunoaie pe centura orașului Timișoara, în dreptul sensului giratoriu cu localitatea Giarmata Vii. Luptătorii cu focul aveau să descopere, însă, cu totul altceva.

La locul intervenției s-a deplasat din cadrul Detașamentului I Pompieri Timișoara o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un ofițer și opt subofițeri.

Odată ajunși la fața locului pompierii au constatat că, de fapt era vorba despre un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism Mercedes, care în urma impactului a luat foc. În autoturism se afla un bărbat în vârstă de 37 de ani, carbonizat.

„După lichidarea incendiului, pompierii au instalat un balon de iluminat, pentru a putea cerceta în amănunțime perimetrul accidentului, în căutarea altor posibile victime, dar nu au fost găsite alte persoane implicate”, au mai transmis reprezentanții ISU.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.