Recent intrat în UNPR, şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin spune că...

Recent intrat în UNPR, şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin spune că jumătate din primarii din Timiş îl susţin. Ce strategie are pentru alegerile locale din 2016

0
DISTRIBUIȚI

bojin unpr 4

Recent intrat în UNPR Timiş, şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, fost şef al filialei judeţene a PSD, a dat asigurări că are susţinerea a jumătate din primarii judeţului Timiş, la alegerile locale din 2016, pentru a obţine un nou mandat în fruntea instituţiei la cârma căreia se află.

„Aţi văzut că încercăm să împărţim campania în două, şi pe Timişoara şi pe judeţ. Am fost până acum în 54 de localităţi din 99. Nu am trecut prin ele cu maşina cum trec alţii. Eu am trecut prin fiecare localitate, prin fiecare comună, recunosc că am stat de vorbă cu toţi primarii din localităţile astea indiferent de care culoare politică sunt. Recunosc că i-am şi pupat pe unii din ei pentru a treia oară (n.r – metodă prin care Bojin spune că racolează primari).


Vă spun în modul sincer că am făcut 54 de localităţi. Din 54 de localităţi am fost refuzat politicos în două pentru a fi sprijinit fără rezerve. În 52 de localităţi răspunsul a fost pozitiv, în alte două răspunsul a fost mai evaziv aşa mai politicianist, cum ştim noi ca să răspundem şi eu sunt convins că după cele două partide mari care sunt PNL şi PSD la distanţă apropiată se află şi UNPR şi va fi şi în rezultatele finale pentru că nu am venit cu gogoşi. Mergem şi mâncăm şi langoşi şi gogoşi la piaţa de fân când ne pică bine, dar rămân şi eu nedumerit când îmi spun oamenii că am reparat căminul sau că am dat bani la nu ştiu ce localitate pentru acţiuni, că s-a făcut asfalt sau s-a tras canalizare în localităţi care nu au visat. Le ştiţi localităţile săraci care sunt pierdute cu câteva sute de oameni, localităţi pe care unii nici nu le nimeresc cu degetul pe hartă, eu le-am bătut pe jos”, a explicat Titu Bojin.

Acesta a promis că nu se va opri din cutreierat localităţile din Timiş şi că va lua la pas fiecare sat sau oraş pentru a vorbi cu oamenii şi a le spune ce a făcut pentru ei până acum, dar şi cum are de gând să îşi continue realizările. „Bineînţeles până în ultima zi, chiar dacă nu e voie să faci campanie, sâmbătă noapte mă veţi găsi în vreo localitate. O să stau şi eu cu un prieten doi ca să bem şi noi un pahar de bere, fără să facem campanie, fără să avem afişe”, a conchis Titu Bojin, candidat al UNPR pentru Consilul Judeţean Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.