Sorin Grindeanu: „Eu sunt un om care accept tot ce înseamnă critică...

Sorin Grindeanu: „Eu sunt un om care accept tot ce înseamnă critică constructivă” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
sorin grindeanu (5)
Sorin Grindeanu a anunţat care sunt priorităţile sale după ce ajunge preşedintele Consiliului Judeţean Timiş

Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş şi candidatul formaţiunii la şefia Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitat în această seară la PRESSALERT. LIVE, acolo unde a dat asigurări că formaţiunea pe care o conduce deţine cheia câştigării alegerilor locale – comunicarea cu oamenii.

„Stânga europeană este aproape de oameni”

Invitatul a explicat faptul că „toţi cei care sunt angrenaţi în campanie electorală fie că e candidat la primar, fie că e pentru funcţiile de consilieri, sunt oameni care au în responsabilitate directă anumite zone din oraş. Mergem din uşă în uşă. E o structură care funcţionează în Timişoara, sunt oameni care zi de zi fac acest lucru, spunem ce vrem noi să facem, spunem ce credeam că s-a făcut greşit în aceşti patru ani, cum am fi făcut noi. Dar ceea ce este cel mai important este că vreau să imprim PSD nu doar PSD Timişoara, ci PSD Timiş, o mentalitate europeană. Stânga europeană este aproape de oameni. (…) Un partid social-democrat modern este în contact permanent cu oamenii. Nu tot timpul te aplaudă. Eu sunt un om care accept tot ce înseamnă critică constructivă”.

După vizitele sale pe teren, Grindeanu susţine că a observat că oamenii din judeţ se confruntă cu probleme precum îmbătrânirea populaţiei, lipsa infrastructurii, întârzierea subvenţiilor pentru agricultură şi a subliniat că forţa PSD nu rezidă în persoana care conduce partidul la nivel local sau naţional, ci în oamenii simpli.


Şeful PSD Timiş s-a arătat optimist cu privire la alegerile din vara acestui an.

„Noi în momentul ăsta avem în funcţie 58 de primari din 99. Vorbeaţi de oraşe din judeţul nostru. În acest moment avem toate premisele să câştigăm Jimbolia, pentru că avem un candidat foarte bun, Daniel Gorgan, un candidat care are toată încrederea, nu doar a mea, şi inclusiv din ceea ce văd la Jimbolia are încrederea locuitorilor din Jimbolia, este un tânăr extrem de bine pregătit, serios, integru, care vrea să facă foarte multe lucruri pentru Jimbolia. Are în spate de asemenea o echipă de oameni cinstiţi, care împreună cu Daniel vor face lucruri foarte bune în Jimbolia”, a declarat Grindeanu.

Lupta pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş

Despre şansele actualului preşedinte al CJT, Titu Bojin, care a plecat din PSD pentru a trece la UNPR, de a câştiga un nou mandat în fruntea instituţiei, Grindeanu a comentat că acestea sunt inexistente, în condiţiile în care UNPR va lua un număr mic de consilieri şi astfel nu va putea forţa mâna marilor blocuri politice PNL şi PSD pentru a-şi impune un preşedinte. „Nu îl consider un competitor important. În acest moment la cum stau lucrurile, restul înseamnă mult zgomot, specific campaniei electorale. Viitorul preşedinte al CJT e ori Sorin Grindeanu, ori Alin Popoviciu, restul sunt poveşti care dau bine în a arăta cât de important eşti partid-balama şi aşa mai departe”, a spus invitatul.

În ceea ce priveşte programul candidaţilor PSD Timiş pentru alegeri, Grindeanu a subliniat că le-a cerut oamenilor să vină cu proiecte coerente şi nu cu planuri fanteziste. Cât despre platforma sa pentru conducerea judeţului, acesta include atragerea de fonduri, europene, investiţii în sănătate, în infrastructură, canalizare și punerea în valoare a zonelor turistice ale judeţului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.